Besked

Denied access.

✅ Korrekturlæsning speciale dansk eller engelsk


Hos Studiekorrektur.dk er det muligt at få læst korrektur på sit speciale. Vi samarbejder med de bedste danske og engelske korrekturlæsere, således at vi kan sikre dig den bedste rettelse af dit speciale. Det vil jo ærligt talt være meget ærgerligt, hvis ikke du får læst korrektur på dit speciale.
 


Det er nemlig ikke nogen hemmelighed, at censor skal bedømme, hvordan det sproglige er i dit speciale. Det er der faktisk ikke mange, der er klar over. Mange studerende tænker og fokuserer på, at det vigtigste er at have styr på det faglige i specialet, og så er det sproglige underordnet og netop ikke så afgørende. Det er fejlagtigt at tænke sådan, for det er tydeligt – vi ved det – at censor bliver irriteret over at læse et speciale, hvor det halter med stavning, med komma og med sætningsformuleringerne.

Det er lige nøjagtigt her, incitamentet for at bestille tid til korrekturlæsning af dit speciale, hvad enten det er skrevet på dansk eller engelsk, opstår, og du kan da med fordel tage direkte kontakt til os hos Studiekorrektur.dk.

Censor bryder sig ikke om at snuble over sætninger, hvor der skulle have været et komma, ligesom det heller ikke er morsomt for censor, hvis denne kæmper sig igennem mange lange, kringlede sætninger.

Korrekturlæsning af speciale på dansk eller engelsk hos Studiekorrektur

Det får altså uvilkårligt indflydelse på karakteren. Vi er glade for at fortælle, at mange af vores studerende, mange af dem, vi har hjulpet med at læse korrektur på speciale, oplever, at de stiger en karakter mere, end hvad de er vant til at få, og det er jo mere end blot værd at tage med, for det betyder jo, at man står stærkere, når man skal ud at søge job, og her vil jeg fremhæve, at vi også hjælper med at læse korrektur på ansøgninger og på CV.

Specialet er det sidste fingeraftryk, du sætter på din uddannelse, og det er fem års slid, der tilvejebringes med et punktum, en aflevering, og her er det da værd at bruge tid på at få læst korrektur på sit danske eller engelske speciale.
Vi har host Studiekorrektur.dk læst korrektur på et hav af specialer, så vi er ferme til det, de bedste, hvilket også afspejles her.
 
 


Opgavesparring? 

Det er en disciplin at skrive en god opgave. 
Du skal vide, at vi også tilbyder hjælp med opgaven.
Vi vejleder i at skrive en god opgave. Dansk speciale til korrekturlæsning

Martin er manden, du bør tage fat i, hvis du ønsker at få læst korrektur på et dansk speciale. Han er manden, der holder øje med alle de specialer, vi på daglig basis har igennem vores korrekturkontor.


Han er tovholder, og det er ham, der kan guide dig til bestilling og fortælle dig mere grundlæggende om vores service og tilgang. Du kan naturligvis altid fange ham på telefon: 7199 8084 eller mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Han svarer ganske omgående, idet vi hos Studiekorrektur.dk ikke bryder os om at lade de studerende vente.

Ventetid er der derfor ikke noget af hos os, du kommer direkte til. I maj er der rift om vores tider til korrekturlæsning af specialer, det er ikke nogen hemmelighed, idet der er så mange studerende, der skal aflevere speciale, og der er så mange, der har hørt, at vi skulle være de bedste, hvorfor det virkelig kan betale sig at forhøre sig om, om vi har tid. Du kan reservere tid til korrektur.

Martin er selv professionel korrekturlæser, så han ved, hvad det drejer sig om, når der skal læses korrektur på et speciale, og han vil derfor sagtens kunne sætte sig ind i det behov, du måtte have. Det kan også være, du har særlige ønsker i forhold til korrekturlæsning af et speciale, og derfor anbefaler vi, at du tager direkte kontakt til ham, så I sammen kan afklare, hvad der er på færde, hvad du ønsker, og sammen kan I så lægge en plan for korrekturlæsning af et speciale.

Her er det vigtigt, at du fortæller, om du har behov for engelsk korrekturlæsning af et speciale, eller om det er dansk korrekturlæsning af et speciale på dansk, du søger hjælp til at få rettet igennem.

Måske du gerne vil have os til at tjekke referencer igennem. Måske du gerne vil have hjælp til at få set på din konklusion. Vi skriver ikke konklusioner eller dele af opgaver, men vi hjælper gerne med at få gjort det, du har skrevet, endnu skarpere, og det er også meget vigtigt. Korrekturlæsning af specialer er vigtigt, det kan virkelig betale sig – det ved vi altom!
 
 


Engelsk speciale til korrekturlæsning

Vores mange engelske korrekturlæsere vil meget gerne hjælpe dig med at læse korrektur på dit engelske speciale. Der er rigtig mange studerende, der skriver på engelsk, især drejer det sig om specialer fra CBS, og her er vi glade for at fremhæve, at vi er vant til at læse engelsk korrektur, så derfor kan vi med glæde tilbyde dig engelsk korrekturlæsning til en god pris.

Vores engelske korrekturlæsere læser engelsk korrektur på specialer, og de gør det med det samme. De er dedikerede, når det kommer til korrekturlæsning af engelske specialer. De kan hjælpe med at læse korrektur på engelske specialer, og de har blik for, om du ønsker amerikansk-engelsk eller britisk engelsk. Det gør du blot Martin opmærksom på ved bestilling af engelsk korrekturlæsning, og så vil han tage hånd om det derfra, kan du tro.

Book tid til Studiekorrektur

Hvad koster korrekturlæsning på engelsk? Hvad er prisen på engelsk korrektur?

Det kommer vi ind på i det følgende. Så vi kan hjælpe med at rette din opgave. Du søger temmelig sikkert efter ret min opgave og skriv min opgave mod betaling, hjælp til at rette mit speciale igennem. Der er mange muligheder for god og billig korrekturlæsning hos os. Studiekorrektur er således vejen frem. For vi skriver ikke opgaver – vi korrekturlæser.
 
 


Professionel korrekturlæser til korrekturlæsning af et speciale

Alle vores korrekturlæsere er professionelle. De har alle en universitetsbaggrund inden for sprog og kommunikation, ligesom de har et bevis på, at de er professionelle korrekturlæsere. Vores korrekturlæsere læser meget tit korrektur på specialer, idet det er feltet korrekturlæsning af specialer, hvor vi er de førende korrekturlæsere, det bedste korrekturtilbud, blandt andet.

Billig korrekturlæsning speciale

Vores korrekturlæsere har alle stor erfaring med at læse korrektur på specialer, og det kan nu blive dit held, ganske givet også fordi vi er de bedste til prisen, for der er nemlig tale om lav pris på korrekturlæsning af specialer, gode priser på korrekturlæsning af specialer. Du kan altid tage fat i os og modtage et godt, uforpligtende tilbud på korrekturlæsningaf et speciale.

Alle vores korrekturlæsere er freelance-tilknyttede, hvilket vil sige, at de hyres speciale for speciale. Det giver en utrolig god fleksibilitet i arbejdet, og det, der er så afgørende, så vigtigt, er, at alle specialer leveres tilbage inden for den aftalte leveringstid. Og du spørger måske, hvor lang tid det tager, når du bestiller korrekturlæsning af et speciale.

Hvornår kan du modtage dit speciale igen, når vi har rettet specialet igennem for. Det kan vi løfte sløret for i et af de næste afsnit. Først vil jeg forklare lidt nærmere om vores professionelle korrekturlæsere, for jeg er vis på, at du søger efter en god korrekturlæser til at læse korrektur på dit speciale, ikke sandt?

De danske korrekturlæsere er alle uddannede og fyldt med erfaring inden for specialekorrekturlæsning. De har alle sammen været igennem en meget krævende test, ligesom de også alle har været i tæt dialog medMartin, som mærker efter, for han søger altiddet gode og direkte samarbejde, hvor tillid og loyalitet er i fokus.

De engelske korrekturlæsere har haft samme perspektiv i ansættelsen. De er også freelance-tilknyttede og bosiddende i engelsktalende lande, herunder Irland, England, USA og Australien. De har alle engelsk som modersmål, og de har været med fra første fløjt.
 
 


Hvor lang tid tager korrekturlæsning af et engelsk/dansk speciale?

Vi arbejder med hurtig levering af specialer, der har været til korrekturlæsning hos os. Vi udregner altid en eksakt levering ved upload af speciale til korrektur. Det er klokketimer, vi opererer med. Det betyder, at du – ved bestilling – lynhurtigt kan aflæse, hvornår du senest modtager dit speciale igen efter endt korrekturlæsning.

For os er det afgørende, om der er tale om mere eller mindre end 20 normalsider. Og her skal det forstås sådan, at en normalside hos os svarer til maks. 2400 tegn med mellemrum. Er der tale om færre end 20 normalsider, vil leveringstiden lyde på op til 48 hverdagstimer. Er der derimod tale om mere en 20 normalsider, vil leveringstiden lyde på op til maks. 72 hverdagstimer.

Trustpilot og Studiekorrektur

Du kan i begge tilfælde tilkøbe en ekspreslevering, som således barberer min. 24 hverdagstimer af leveringstiden. Dermed kan du sikre dig korrekturlæsning af specialer med det samme, med hurtig levering. Vi kan netop læse korrektur på dit speciale hurtigt og billigt.

Ja, for hvad er det, det koster at sende sit speciale til korrekturlæsning hos os hos Studiekorrektur.dk?
 
 


Hvad koster korrekturlæsning af et dansk/engelsk speciale?

Hvad er prisen på korrekturlæsning af et speciale? Det er spørgsmålet, og det er et godt spørgsmål. Lad os straks besvare det.

Vi arbejder med en fast sidepris. Den lyder på enten 29,95 kr. pr. normalside eller 34,95 kr. pr. normalside. Det er her afgørende for sideprisen, hvilken korrekturform du vælger. Vi kan umiddelbart tilbyde 2 former for korrekturlæsning: Standardkorrektur og Premiumkorrektur.

Der er flest, der vælger Premiumkorrektur, idet vi her har en ekstra grundig korrekturlæsning, hvor der også vil være fokus på sætningskonstruktion.
Lad os se nærmere på de to former, den basale korrektur og den udvidede form for korrektur.

Standardkorrektur sætter fokus på kommatering samt stave- og tastefejl. Det er for den studerende, der har styr på det sproglige, men som er klar over, at det kan være vigtigt at få en korrekturlæser, en professionel korrekturlæser, til at læse og rette specialet igennem, således at der ikke er nogen grammatiske fejl og mangler i specialet.

Den specialeskrivende, der ved, at der kan være små sproglige fejl og mangler, ja, eller de lidt større udfordringer sprogligt set, vælger typisk Premiumkorrektur, idet der her også vil være fokus på sætningerne. Korrekturlæseren holder øje med og retter kringlede sætninger igennem. Lange sætninger kan virke forstyrrende på læseren/censor, og derfor er korrekturlæseren meget fokuseret her i denne situation. Der vil naturligvis også blive sat komma og rettet til for stave- og tastefejl.
Du kan også læse mere her.
 
 


Hvordan retter I et speciale?

Vi retter direkte i det speciale, du sender til os. Det er klart, at vi foretrækker at korrekturlæse i Word, idet vi da kan gøre brug af den indbyggede korrekturfunktion i den henseende.

Således kan du, når vi slår ’registrér ændringer’-funktionen til, se alle de rettelser, den udvalgte korrekturlæser foretager sig. Når vi er færdige med at korrekturlæse dit speciale, vil du se, at du modtager 2 udgaver; en udgave med alle rettelser i synlig form for dig og en udgave uden synlige rettelser. Førstnævnte kalder vi med korrektionstegn, og her kan du netop følge alle rettelserne slavisk og manuelt acceptere eller afvise rettelserne.

I det andet er rettelserne alle blevet accepteret, og det er dermed den udgave, der hurtigst kan hjælpe dig til at blive klar til aflevering. Denne udgave kalder vi uden korrektionstegn. Der kan være visse kommentarer fra korrekturlæserens side, som du bør forholde dig til. Her er det vigtigt at fremhæve, at vi giver dig muligheden for at krydslæse imellem de to rettede specialer, og vi plejer at sige, at det derfor er meget godt at afsætte nogle timer op imod aflevering til at give sig tid til at gå rettelserne igennem i specialet. Det er også vigtigt for os at fremhæve, at du altid kan komme i kontakt med os, hvis der skulle være et eller andet, du er i tvivl om.

Engelsk og dansk specialekorrektur

Det kan være, du har spørgsmål til en kommentar eller en rettelse, og det er her, Martin kan fanges. Han kan lynhurtigt svare på dit spørgsmål. Du er velkommen til at læse mere om vores specialekorrektur.
 
 

Studiekorrektur.dk – billigst og bedst  - dansk/engelsk korrekturlæsning

Mange finder frem til os – alene af den grund, at vi samarbejder med de bedste, mest professionelle korrekturlæsere på markedet, og vi kan med vores aldrig svigtende korrekturlæsning af specialer garantere, at du står stærkt, når bedømmelsen af dit speciale finder sted. Derfor er vi det mest velvalgte korrekturbureau, korrekturselskab, når du vil sikre dig muligheden for at få en god karakter for dit speciale, uden tvivl. Vi har eksisteret siden 2014, hvor vi skød korrekturlæsning af opgaver, herunder i særdeleshed korrektur af specialer i gang, og vi har sidenhen læst korrektur på tusindvis af specialer, engelske og danske specialer. Vi er bedømt fremragende på Trustpilot, og vi er altid til at komme i kontakt med – også på facebook.

Vi har naturligvis sikret os, at det er helt og aldeles lovligt at få læst korrektur på sit speciale. Det er altid lovligt, det har vi undervisernes ord for, for det er altid anbefalet, at man får en til at læse sit speciale igennem inden aflevering, netop fordi der undertiden er en risiko for, at man stirrer sig blind på det, man har skrevet over en længerevarende periode. Hvorfor da ikke vælge en professionel korrekturlæser, der er vant til at læse korrektur på specialer, der dagligt udfører grundig og god korrekturlæsning af både danske og engelske specialer?

 Hvordan skriver man et godt speciale?

Jeg vil meget gerne have 12 for mit speciale. Er der nogen, der kan skrive mit speciale for mig, er der en eller anden, der kan læse korrektur på mit speciale?
Vi korrekturlæser specialer, lad os slå det fast.

Akademisk opgaveskrivning er en disciplin, og det er den, man for alvor testes i, når man som studerende i Danmark når frem til den sidste del af sin uddannelse. Her skal man netop skrive en stor opgave, en afhandling, og man skal demonstrere, at man er den gode, disciplinerede studerende, der både har styr på det faglige felt og det sproglige perspektiv i specialet. Det er godt at sætte sig et mål for specialeskrivningen, lave sig en mulig plan for specialet, en specialeplan, således at specialeprocessen bliver så ligetil og lækker som mulig – for det kan faktisk være dejligt at få mulighed for at fordybe sig i det at skrive et speciale.

Og hvis man allerede tidligt i speciale-processen giver sig selv mulighed for at slappe af i forhold til kommatering og rettelse af specialet, er man godt på vej mod et godt resultat. Du kan nemlig med fordel reservere tid til korrekturlæsning af specialet hos os. Dermed giver du dig arbejdsro med specialet, idet du allerede på forhånd har afsat tid til at få læst korrektur på specialet.

Der findes mange forskellige vejledninger til, hvordan man skriver et godt speciale. Hvilke formalia er der med hensyn til at skrive et speciale på dansk, og er der andre formalia, når det kommer til at skrive et engelsk speciale? Hvordan med abstract, hvordan skriver man et godt abstract, hvordan skriver man en god konklusion, hvor finder jeg gode råd til en god indledning?

Du kan hente mange gode råd om specialeskrivning. Du kan også kontakte Martin, hvis det er, for han har for ikke længe siden selv siddet og skrevet på et speciale, og han er derfor også inde i det felt, det perspektiv, og han kan med glæde give dig et råd med på vejen, kan du tro.

Tøv endelig ikke med at kontakte os – selv det mindste spørgsmål, den lille tvivl, vil blive taget behørigt under behandling, med det samme!


Priser og bestilling af korrekturlæsning specialer

 

 • Standardkorrektur

  pr.
  normalside
  2995
  • Korrektur mht. stavning, 
   tegnsætning og grammatik.
  • Pris: kun 29,95 DKK
   pr. normalside a 2.400 tegn
   (inkl. mellemrum).
 • Premiumkorrektur

  pr.
  normalside
  3495
  • Korrektur mht. stavning, 
   tegnsætning og grammatik.

   Inkl. sproglige forbedringer.

  • Pris: kun 34,95 DKK
   pr. normalside a 2.400 tegn
   (inkl. mellemrum).

STUDIEKORREKTUR

Følg Studiekorrektur på Facebook
Se Studiekorrektur på Trustpilot
Betalingskort
© 2024 - Korrekturselskabet ApS - CVR-nr: 37341185 - All rights reserved.