Besked

Denied access.

✅ Korrekturlæsning af et speciale på dansk

Speciale på dansk - søger du efter en til at læse korrektur? 

Søger du efter hjælp til korrekturlæsning af dit speciale? Vi kan hos Studiekorrektur med garanti sikre dig den bedste korrekturlæsning af dit speciale. Vi læser desuden grundig korrektur på engelske specialer og på danske specialer. Det skal du vide. Derfor slår vi gerne fast, at der er en god pris på korrekturlæsning af specialer at hente hos os.

 


Vi læser grammatisk korrektur på studieopgaver. Vi kan tilbyde specialekorrektur, opgavekorrektur til en god pris. Faktisk ved vi, at vi er de bedste, og det kan du også følge med i her.
Studiekorrektur er billig korrekturlæsning, ganske enkelt.

Vi er et online korrekturselskab, der samarbejder med freelance korrekturlæsere i hele verden.

Der er naturligvis dem, der søger efter korrektur i en geografisk afgrænsning: Korrekturlæsning i Aarhus, korrekturlæsning i København, korrekturlæsning i Odense.
Studiekorrektur af specialer dukker op, og du kan omgående og med stor fordel sætte dig i forbindelse med Martin.

Vi læser gerne korrektur på dit speciale i Word. Skal vi også rette dit speciale igennem for komma- og stavefejl?
Du kan stole trygt på, at vores professionelle, certificerede/validerede korrekturlæsere fanger alle fejl i din opgave, således at den efter endt korrekturlæsning hos os står frem som en fejlfri opgave. Det bliver bemærket af vores kunder – de roser os til skyerne.

Dansk speciale til korrekturlæsning

Det bemærkes bestemt også af censorerne, for de kan vældig godt lide at læse et speciale igennem, som er rettet til. Det kaster typisk en meget god karakter af sig. Det er nemlig helt sikkert, at det er afgørende med korrektur på sit speciale. Censor skal netop tage det sproglige op til overvejelse, når karakteren skal gives. Se blot her:
 • §35. Stk. 4. Ved bedømmelsen af professionsbachelorprojekt, afsluttende eksamensprojekt eller afgangsprojekt skal der ud over det faglige indhold også lægges vægt på den studerendes formulerings- og staveevne.

 

Vi hører fra rigtig mange af de studerende, vi hjælper, at det har været virkelig godt med vores korrekturlæsning. Dels er der tale om en studievenlig korrektur, gode priser på korrektur, og der er tale om professionel tilgang til specialekorrektur.

De studerende slår simpelthen fast, at det er alle pengene værd at vælge Studiekorrektur til sit speciale, uanset om det er et speciale, der er skrevet på dansk, eller om det drejer sig om et speciale, der er skrevet på engelsk. Vores engelske og danske korrekturlæsere vil med glæde kaste sig over opgaven.

De er alle vant til at læse korrektur på specialer på daglig basis, så de er virkelig inde i gamet. Det er netop sådan, at det altid er bedst med nuanceret og grundig erfaring, når det kommer til det fænomen, som korrekturlæsning jo er. Det er da et fænomen, at det kan lade sig gøre at få en dygtig korrekturlæser til at læse korrektur på sit speciale.

Som studerende skal man blot gøre én ting: sende specialet ind til os, og den online korrektur kan folde sig ud.

 

Speciale korrekturlæsning

Vi vil også meget gerne have mulighed for at læse korrektur på din kandidatafhandling. Dit kandidatspeciale har godt af at blive korrekturlæst hos os, det kan du tro.

Du kan slippe for at kaste dig ud i alle mulige lidt skæve søgninger (selvom de alligevel altid ender hos os). De lyder typisk sådan på søgemaskinen:
Grammatik retter engelsk og dansk af speciale. Der er også denne: engelsk grammatik retter speciale korrektur med det samme. Speciale korrektur dansk hjælp nu. Pris på korrekturlæsning af speciale. Billigste sted med korrektur af speciale. Hvem kan læse korrektur på engelsk på mit speciale? Hvem kan læse korrektur på mit speciale på dansk? Korrekturlæsning online på engelsk på dansk speciale. Jeg skal have hjælp til at sætte komma er der nogen der kan anbefale en god og billig korrekturlæser. Kan man mødes med en korrekturlæser. Der er såmænd flere sjove søgninger efter speciale korrekturlæsning: engelsk online opgaver speciale korrektur. Kandidatspeciale på dansk skal læse igennem. Kandidatspeciale på engelsk skal læses igennem. Korrektur på kandidatspeciale til en god pris. Hvem kan give mig et godt tilbud på korrekturlæsning af et speciale på dansk? Komma hjælp korrektur. Typiske grammatiske fejl i en opgave. Hvordan får man 12 for sin opgave? Specialekorrektur af en juraopgave. Hjælp til speciale korrektur med det samme.
 
Det kan betale sig at vælge Studiekorrektur, når du kommer helt frem til det tidspunkt, hvor du er færdig med at skrive på dit speciale. Her gælder det så den afgørende finpudsning af din opgave. Her kan opgavekorrektur hos Studiekorrektur virkelig være vejen frem. Vi er de førende inden for specialekorrektur på både dansk og engelsk.

Hvad er korrekturlæsning, hvad vil det sig at få læst korrektur på sin opgave? Det kan være meget gode spørgsmål, som vi hos Studiekorrektur kan besvare øjeblikkeligt og altså uden den mindste tøven. Vi kan med vores korrekturlæsning sikre dig en sproglig hjælp til at skrive dit speciale på engelsk og på dansk. Vi kan faktisk med en lidt kantet tilgang slå fast, at vi er en gratis kommaretter, og at du kan gøre brug af det.

Billig korrekturlæsning af et speciale på dansk eller engelsk

Vi kan dog ikke sikre dig en gratis omgang specialekorrektur, idet vi ikke finder, at det vil være fair over for vores meget dygtige korrekturlæsere. De vil naturligvis også meget gerne have løn for deres meget tilbundsgående arbejde. De korrekturlæser fra det øjeblik, de modtager specialet til korrektur, og de sender det tilbage til dig, når det er gennemlæst og rettet.

Det er jo helt sikkert, at der er rigtig mange regler inden for det sproglige, og det er umådelig svært at skrive en fuldstændig fejlfri opgave. Du kan stole på, at det en fortrolig korrekturlæsning af dit speciale, vi bevæger os ud i.

Hvis du skriver speciale for en virksomhed, skal du ikke være bange for at bruge os. Vi værner om enhver opgave, og vi tager hånd om fortroligheden. Du kan være helt sikker på, at der ikke er nogen risiko for, at din opgave ender hos andre, og du skal også vide, at vores server er krypteret, så der er egentlig ikke nogen, der kan få adgang til den. Samtidig skal du høre, at det ikke på nogen måde er ulovligt at få læst korrektur på sit speciale. Du kan med fordel læse mere her.

 

Dansk korrekturlæsning på speciale

Vores danske korrekturlæsere vil meget gerne læse korrektur på dit speciale. Vi samarbejder med mange danske korrekturlæsere. Det gør vi ganske enkelt, fordi vi på daglig basis modtager utrolig mange danske specialer til korrektur. Martin er manden, der sidder med den daglige kontakt mellem opgaveskriver og korrekturlæser, og han sørger for, at alle de tanker og ønsker, som den studerende måtte have til specialekorrektur på dansk, kommer med videre til korrekturlæseren, som så efterfølgende kaster sig over den dybere korrekturlæsning. Det kan være, du er klar over, at du har problemer med at skrive tydeligt, at dine sætninger slet og ret har en tendens til at blive for indforståede og kringlede.

Korrekturlæsning af speciale

Det er her, Martin råder dig til at vælge at købe Premiumkorrektur, for her vil korrekturlæseren omformulere kringlede sætninger, således at de bliver knivskarpe.

Du kan vælge Standardkorrektur, hvis du ved, at du har styr på formidlingen, og at du blot har brug for, at der blive sat ekstra ind på, at kommateringen spiller, og at der ikke er nogen stave- eller tastefejl overhovedet. Det er lidt billigere.

Vi arbejder hos Studiekorrektur med en sidepris. Den er fast, og den er lav. Således kan du sikre dig en billig form for specialekorrektur, og du skal vide, at leveringstiden er ultrakort, du vil blive så ganske, ganske overrasket, det er vi sikre på.
Du er meget velkommen til at læse mere om vores leveringstider og vores korrekturpakker samt priser.

Skal vi nærme os de danske korrekturlæsere, kan vi slå fast, at Martin er meget fokuseret, når han udvælger freelance korrekturlæsere til at læse korrektur på danske specialer.

Det er ikke nogen hemmelighed, at vi dagligt modtager uopfordrede ansøgninger, så feltet er stort, når det kommer til at blive korrekturlæser hos Studiekorrektur. Det hører også med til dette kapitel, at det er overordentligt svært at nå helt frem til at kunne blive betragtet som potentiel korrekturlæser hos Studiekorrektur. Man skal dels demonstrere, at man har en uddannelse inden for sprog og kommunikation, og man skal også kunne vise, at man har erfaring, der batter.

Specialekorrektur på dansk

Man skal med andre ord virkelig kunne fremvise, at man er en dygtig og fokuseret korrekturlæser, og at man er pertentlig, når det kommer til det skrevne. Man skal vise, at man kan mere end blot læse korrektur på opgaver, der er skrevet af en i familien eller en ven. Her er det en disciplin, og det kræver sprogbeherskelse, teknisk kunnen og – ikke mindst – en fleksibel tilgang. Som freelance korrekturlæser bliver man netop ’overladt’ til sig selv. Man modtager en opgave, og man ser, hvorledes deadline lyder. Derpå må man selv styre tiden, men det afgørende er, at opgaven kommer tilbage til tiden. Vi er på den baggrund glade for at slå fast, at vi aldrig har tilbageleveret et speciale fra korrektur uden for den lovede deadline, tværtimod.

Vi er altid på forkant med tingene, og derfor vil du erfare, at du modtager dit speciale fra korrektur flere timer før det endelige leveringstidspunkt. Det er noget af en speciel tryghed i forhold til speciale korrektur læsning, som søgningen kan vise sig at være.
 


Engelsk korrekturlæsning på et speciale

Det er vigtigt, at man får læst korrektur på sit engelske speciale, virkelig vigtigt. Det er her, den engelske grammatik kan komme til at spille en et puds, for det er utrolig svært at vide sig helt sikker på, at man skriver korrekt på engelsk – korrektur grammatisk set, når man skriver på et speciale på engelsk, er derfor en god vej at gå. Der er ikke de samme grammatiske regler, der er ikke de samme kommaregler, ganske enkelt, på engelsk, og det kan jo ret beset være overordentligt forvirrende. Hvor skal der være komma? Skal dette ord staves med stort begyndelsesbogstav? Hvordan staver man til? Hvordan skriver man i det hele taget et godt speciale? Hvad med abstractet, hvad er kravet til det?

Derfor skal du vide, at vi ikke går på kompromis med korrekturlæsning på engelsk af et speciale hos Studiekorrektur. Vi værner om kvaliteten af korrekturlæsningen. Det er også på den baggrund væsentligt for os at fremhæve, at hvis du, når du modtager dit speciale, har spørgsmål, eller hvis du undrer dig over noget, at du tager direkte kontakt til Martin. Han vil sidde klar på telefon: 7199 8084 eller via mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Korrekturlæsning af speciale på dansk

Lad os slå vejen forbi vores engelske korrekturlæsere. Her er det vigtigt at vide, at de alle har engelsk som modersmål, og at de er vant til at arbejde med korrektur på specialer som freelance engelsk korrekturlæser. Vi har eksempelvis en engelsk korrekturlæser i Irland. En engelsk korrekturlæser i England. En engelsk korrekturlæser i Tyskland. En engelsk korrekturlæser i USA. Alle er de parate til at læse korrektur på dit speciale. De kan sådan set gå i gang med det samme – så du siger blot til.
Lad os tage et eksempel på en omgang billig engelsk korrekturlæsning af et speciale på 60 normalsider: Prisen vil være ca. 2.000 DKK, og studierabatten samt momsen er inkluderet.

 


Billig specialekorrektur – engelsk og dansk speciale

Sidder du nu tilbage og tænker på, om vi har tid til at læse korrektur på dit speciale? Martin er manden med det forkromede overblik. Du er meget velkommen til at fange ham direkte med et spørgsmål.
Det foregår netop sådan, at vi værner meget om vores studerende. Vi er bevidste om, at der er pres på, når man skriver et speciale.

Der er jo netop en deadline at skrive sig op imod, og man kan ende med helt at få åndenød, når man tænker over, at den nærmer sig. Der er ganske givet så utrolig meget, der skal være styr på. Derfor oplever du, at Martin svarer omtrent med det samme på din direkte henvendelse.

Han er også ved telefonen, hvis du ikke lige føler for at sende ham en besked. Du kan med andre ord altid komme i kontakt med Studiekorrektur og få vished for, at vi kan håndtere korrekturlæsningen af dit speciale med det samme – det er i al fald målet.

Proofreading - korrekturlæsning hos Studiekorrektur

Det er klart, at der, når vi rammer maj og december/januar, er tryk på kedlerne. Der er slet og ret så virkelig mange studerende, der ønsker at gøre brug af os i forbindelse med korrekturlæsning af speciale til en god pris, for det får man vitterligt.
Tænk sig, at du har mulighed for at få læst korrektur på dit speciale på enten engelsk eller dansk for ikke ret mange penge – og vi snakker altså her professionel korrektur. Tænk sig, at det kan lade sig gøre med korrekturlæsning inden for 1-3 hverdage, altså slet og ret 72 hverdagstimer. Og tænk sig, at vi ej heller er afvisende over for at tage weekenden i brug, hvis du er så presset, at det vil være løsningen. Du kan altid regne med os, for vi er virkelig fleksible og til at regne med.

Det eneste, vi i den forbindelse vil råde dig til, er, at du overvejer, om du ikke allerede nu er parat til at reservere tid til korrektur. Du kan, hvis du booker tid til korrekturlæsning af dit speciale, skabe ro på din specialeproces. Du kan netop herigennem sikre dig, at vi har den fornødne tid til at læse korrektur på dit speciale. Du kan reservere tid med det samme, og du skal vide, at det ikke koster dig noget som helst. Det er gratis, og du forpligter dig ikke engang.

Speciale på dansk korrekturlæsning

Kan det være bedre?

Vi har stor erfaring med, at det er en god idé at sætte sig en dato for korrekturlæsning af et speciale, fordi man i den forbindelse har en deadline at arbejde sig hen imod, og man er således også sikker på, at man rent faktisk husker at afsætte tid til den afgørende korrekturlæsning. I sidste ende er det jo det, det handler om. Korrekturlæsning til en god pris af et speciale, så sproget kan komme til at shine 100%.

Du kan skele til denne fine blog, hvis du har tanker om, hvordan man skriver et godt speciale.
 


Lav pris på korrekturlæsning af et speciale

Det kan være, du nu sidder tilbage og tænker på, at der er noget med, at det kan betale sig at bestille online korrektur. Mon ikke, jeg kan modtage et uforpligtende tilbud på Studiekorrektur?
Læn du dig blot tilbage – når du har sendt os en anmodning. Martin er altid klar på at give dig et godt tilbud på korrekturlæsning af dit speciale. Du kan fange ham her igennem denne formular, hvor du indhenter et tilbud på specialekorrektur eller ganske enkelt korrektur rent generelt.

Hvis du sidder tilbage med spørgsmålet, læser Studiekorrektur ikke korrektur på andet end specialer? Jeg sidder eksempelvis og skriver på mit bachelorprojekt, og det vil jeg da også meget gerne have korrekturlæst, kan det lade sig gøre og til en god pris?

Det kan det! Vi læser korrektur – lad os lige slå det fast én gang for alle – på alle studierelaterede opgaver, herunder bacheloropgaver, SRP-opgaver, SSO-opgaver, masteropgaver, ph.d.-afhandlinger, og alt kan finde sted på engelsk og på dansk. Det er ganske enkelt engelsk og dansk korrekturlæsning, Studiekorrektur.dk er de bedste til. Vi er de førende på markedet inden for billig korrekturlæsning af opgaver.
Sådan er det bare!


Priser og bestilling af korrekturlæsning af speciale på dansk

 

 • Standardkorrektur

  pr.
  normalside
  2995
  • Korrektur mht. stavning, 
   tegnsætning og grammatik.
  • Pris: kun 29,95 DKK
   pr. normalside a 2.400 tegn
   (inkl. mellemrum).
 • Premiumkorrektur

  pr.
  normalside
  3495
  • Korrektur mht. stavning, 
   tegnsætning og grammatik.

   Inkl. sproglige forbedringer.

  • Pris: kun 34,95 DKK
   pr. normalside a 2.400 tegn
   (inkl. mellemrum).

STUDIEKORREKTUR

Følg Studiekorrektur på Facebook
Se Studiekorrektur på Trustpilot
Betalingskort
© 2024 - Korrekturselskabet ApS - CVR-nr: 37341185 - All rights reserved.