Besked

Denied access.

✅ Korrekturlæsning af ph.d.-afhandling

Studiekorrektur tilbyder korrekturlæsning af opgaver – lad os derfor præsentere korrekturlæsning af ph.d.-afhandlinger.
Vi har rettet opgaver for tusindvis af studerende, og alle har de været overordentligt tilfredse med korrekturlæsning hos Studiekorrektur, særligt fordi korrekturlæsningen er billig, grundig og særdeles hurtig.

 

Med korrekturlæsning af ph.d.-afhandlinger sikres du, at sproget trimmes og gøres absolut korrekt i forhold til dansk retstavning og i forhold til grammatisk komma, som vi korrekturlæser ud fra.
Vores korrekturlæsere er alle professionelle og nøje udvalgt, og vi kan tilbyde korrekturlæsning på engelsk og dansk.En trænet korrekturlæser får nemt øje på indforståede formuleringer, unødige gentagelser og knudrede formuleringer. Vores erfaring siger os, at dette er forhold, som man ofte er blevet blind for efter de mange gennemlæsninger i løbet af skriveprocessen.
 
Korrektur af ph.d.-afhandling til en god pris

Hvad indebærer korrekturlæsning af ph.d.-afhandling?

For at være direkte: Alle tekster har behov for korrekturlæsning. Friske øjne fanger sproglige fejl og mangler.
Korrekturlæsning er afgørende – det tæller med i den endelig bedømmelse af en given opgave, at sproget er korrekt.
Vi oplever meget ofte, at der er knuder og kringlede steder i en tekst, kort som lang. Vi bemærker, at der i næsten alle tilfælde er behov for korrekturlæsning, der retter sig mod sætninger, mod ord og – i særdeleshed – mod kommatering.
Derfor tilbyder vi to former for korrekturlæsning: Standardkorrektur og Premiumkorrektur.

 • Med Standardkorrektur får du korrekturlæsning, der fokuserer på kommatering. Vi sætter kommaet på plads efter de grammatiske regler, og vi også retter eventuelle stave- og tastefejl.
 • Med Premiumkorrektur får du naturligvis korrekturlæsning med ovenstående i fokus, mens der vil være lettere sproglige optimeringer på sætningsniveau, således at forståelsen fremmes.
 
Ph.d.-korrektur

Billig og hurtig korrekturlæsning

Vores korrekturlæsere er naturligvis vores medspillere på alle planer, og vi arbejder tæt sammen med dem, således at vi kan opretholde den utrolig korte leveringstid, vi har. Der vil med korrekturlæsning af en ph.d.-afhandling på over 100 normalsider være tale om blot 72 hverdagstimer i leveringstid, svarende til 3 hverdage, og det vil endda være muligt at tilkøbe ekspreslevering, hvis der er behov for det.

Prisen bliver udregnet efter antal normalsider. Én normalside svarer til maks. 2.400 anslag med mellemrum.
Det betyder eksempelvis, at du med Premiumkorrektur er helt nede på 34,95 DKK pr. normalside.
Du er derfor med Studiekorrekturs hjælp sikret en kompetent og dedikeret korrekturlæsning til en attraktiv pris. Det er billig korrekturlæsning.
 


Er korrekturlæsning lovligt?

Korrekturlæsning er lovligt. Sagt med andre ord: Korrekturlæsning er ikke ulovligt! Det er en gammel service, som altid bliver fremhævet som en god løsning, når man har skrevet en opgave, idet det altid er særdeles fordelagtigt at få ekstra øjne på sin opgave. Der er på det overordnede plan sådan set ikke forskel på at spørge en i sin omgangskreds om hjælp med korrekturlæsning og på at spørge os hos Studiekorrektur om hjælp dertil.

Den eneste grundlæggende og meget afgørende forskel er dog, at du gennem Studiekorrektur er sikret professionel korrekturlæsning til en god pris og med lynhurtig levering, således at du kan blive klar til at aflevere din opgave til tiden, og at du kan hvile i, at sproget spiller - læs mere her.

Speciale korrekturlæsning 

Hvem er Studiekorrektur?

Studiekorrektur.dk er en del af Korrekturselskabet ApS, som blev stiftet i 2014 af Alexander Ilkjær og Jacob Cuculiza. Firmaet blev stiftet ud fra den idé, at der er så mange studerende, der flere gange om året knokler så benhårdt med opgaver i alle afskygninger, at der undertiden kan være begrænset tid til at give opgaven lige netop den sproglige præcision, som er nødvendig.

Det var her, idéen om Studiekorrektur udsprang, og få øjeblikke efter var firmaet, der tilbyder korrekturlæsning af studerendes opgaver, en realitet.
Sidenhen er der sendt titusindvis af korrekturlæste sider ud til tilfredse kunder.
Studiekorrekturs grundige korrekturlæsning er nået ud til tusindvis af studerende, og derfor er Martin indtrådt i ejerkredsen og som fuldtidsbeskæftiget i firmaet. Det er ham, du får fat i på mail og over telefon, når der er et spørgsmål, der brænder sig på. Det er ham, der følger hver en ordre, ligesom han også selv er professionel korrekturlæser.

Firmaet oplever stadig en stigende efterspørgsel efter korrekturlæsning, som nu også kommer fra erhvervslivet, idet man også her, blandt andet, har bemærket den meget imødekommende kundepleje, der altid er i fokus – og derfor er Erhvervskorrektur.dk skudt frem.Priser og bestilling af korrekturlæsning af ph.d.-afhandling

 

 • Standardkorrektur

  2995
  • Korrektur mht. stavning, 
   tegnsætning og grammatik.
  • Pris: kun 29,95 DKK
   pr. normalside a 2.400 tegn
   (inkl. mellemrum).
 • Premiumkorrektur

  3495
  • Korrektur mht. stavning, 
   tegnsætning og grammatik.

   Inkl. lette sproglige tilretninger 
   og optimeringer.

  • Pris: kun 34,95 DKK
   pr. normalside a 2.400 tegn
   (inkl. mellemrum).

STUDIEKORREKTUR

Følg Studiekorrektur på Facebook
Se Studiekorrektur på Trustpilot
Betalingskort
© 2024 - Korrekturselskabet ApS - CVR-nr: 37341185 - All rights reserved.