✅ Korrektur af afhandling

Vi vil hos Studiekorrektur.dk også meget gerne hjælpe dig med at læse korrektur på din afhandling.
Vi er de studerendes bedste ven. Du kan blive vores næste ven, og du skal vide, at vi værner om den effektfulde korrektur og den gode oplevelse med os.

 


Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af korrektur, men søger snarere at gå på kompromis med prisen, for det behøver i vores øjne ikke at være en dyr fornøjelse at bestille korrektur på sin afhandling.

Vi har en direkte løsning, der sikrer, at arbejdet med din afhandling er let og ligetil. Vi har et overskueligt bestillingsmodul og en gennemsigtig prisudregning, hvor du betaler per normalside. Vi kan derudover med glæde understrege, at leveringstiden er lynhurtig - vi taler her om timer. Dette fokus har vi naturligvis, fordi vi udmærket kan sætte os ind i, at man som studerende ofte er tidspresset i forhold til aflevering af opgaven.
Billig korrektur af afhandling

Du kan hos Studiekorrektur vælge mellem to former for korrektur: Standardkorrektur og Premiumkorrektur.
Størstedelen af vores meget tilfredse kunder vælger Premiumkorrektur ud fra det faktum, at du med denne form for korrektur i tilgift til den generelle grammatiske korrektur giver korrekturlæseren mulighed for at komme med optimerende omformuleringer af sætninger, der er meget kringlede og svære at gennemskue.

Lad os gå direkte videre til et eksempel.
 
 • Din afhandling er på 151.200 anslag med mellemrum. Det svarer til 63 normalsider hos os, idet én normalside er maks. 2.400 anslag med mellemrum.
 • Prisen på Premiumkorrektur er 34,95 DKK per normalside.
  • Korrektur af 63 normalsider koster således: 2.201,85 DKK.
   • Leveringstiden er blot 72 hverdagstimer, svarende til 3 hverdage, og du kan endda tilkøbe ekspreslevering, hvilket får leveringstiden helt ned på 48 hverdagstimer.
 

Korrektur på afhandling – det kan betale sig

Det er – ærligt talt – alle pengene værd, for censor lægger uvægerligt mærke til sproglige mangler i en opgave. Du kan dermed eksempelvis risikere at ende i det felt, hvor du med din opgave demonstrerer, at du har et fagligt højt niveau, men samtidig kan du blive vidne til, at det sproglige trækker opgaven ned, og at karakteren derfor ikke bliver så høj, som den kunne have været.

Korrektur af afhandling

Det er derfor meget afgørende med et klart og – ikke mindst – grammatisk korrekt sprog. Det kan på sigt være med til at fastholde det faglige niveau, du viser med din opgave, og i sidste ende sikre dig, at din opgave ikke trækkes ned i karakter.

Derfor er korrektur hos Studiekorrektur en vigtig beslutning, og vi støtter meget grundigt op om den. Læs meget gerne med her for at få et overblik over de korrekturformer, vi blandt mange andre tilbyder.
 

Vi fokuserer på hver eneste opgave

Vores korrekturlæsere er alle nøje udvalgt og har alle stor erfaring med at læse korrektur. De har alle været igennem en meget vanskelig test, ligesom de også alle har været i tæt kontakt og dialog med os, idet vi vægter det gode samarbejde og den empatiske tilgang meget højt – og det vil du også mærke.
Du kan eventuelt læse mere her.

Alle vores korrekturlæsere har underskrevet en fortrolighedserklæring, der garanterer, at ingen opgaver bliver gemt på deres computere efter endt korrektur. Du skal heller ikke frygte for risiko for plagiering, idet uddannelsesinstitutionerne naturligvis ikke har adgang til vores server, og der er således ikke nogen risiko forbundet med at bestille korrektur hos os – korrektur er faktisk også en gammel og meget anerkendt tilgang til enhver opgave, og det er fuldt ud lovligt at bede om ekstra øjne på sin opgave, og her er vi hos Studiekorrektur rigtig glade for at være de bedste og mest professionelle øjne.


Priser og bestilling af korrektur på afhandling

 

 • Standardkorrektur

  2995
  • Korrektur mht. stavning, 
   tegnsætning og grammatik.
  • Pris: kun 29,95 DKK
   pr. normalside a 2.400 tegn
   (inkl. mellemrum).
 • Premiumkorrektur

  3495
  • Korrektur mht. stavning, 
   tegnsætning og grammatik.

   Inkl. lette sproglige tilretninger 
   og optimeringer.

  • Pris: kun 34,95 DKK
   pr. normalside a 2.400 tegn
   (inkl. mellemrum).

No reviews yet
Write a review
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0

STUDIEKORREKTUR

Følg Studiekorrektur på Facebook
Se Studiekorrektur på Trustpilot
Betalingskort
© 2024 - Korrekturselskabet ApS - CVR-nr: 37341185 - All rights reserved.