Besked

Denied access.

Korrekturlæsning af et speciale på dansk eller engelsk

Få dit speciale korrekturlæst af en af vores professionelle korrekturlæsere. 

Korrekturlæsning af dit speciale for sprog- og stavefejl. 

Selve korrekturlæsningen af dit speciale udføres af en af vores mange erfarne korrekturlæsere. Vores professionelle korrekturlæsere er udvalgt med præcision, og de har alle en stor erfaring med korrekturlæsning af specialer og andre studierelaterede opgaver, herunder bachelorprojekter og SRP-opgaver. 


Vi har på den baggrund sikret os et tæt samarbejde med de bedste danske og engelske korrekturlæsere, og således kan vi tilbyde specifik korrekturlæsning af specialer inden for alle studieretninger. Det kan eksempelvis være, du har et speciale inden for jura, der skal korrekturlæses. Vi har hjulpet mange jura-studerende med specialekorrektur

Studiekorrektur

Vores korrekturlæsere anvender registrér ændringer i Word i forbindelse med korrekturlæsningen. Dermed registreres alle ændringer, og korrekturlæserens kommentarer træder frem og bliver meget synlige. De forefindes i højre margin. Hvis du skriver dit speciale i LaTeX, kan vi hjælpe dig med at omdanne det til Word, således at du også kan drage nytte af vores gode, billige korrektur på specialer. 

Vi kan garantere dig, at du med vores korrekturlæsning af specialer står stærkt, når censor skal bedømme dit speciale, for det er helt sikkert, at det sproglige tæller med i bedømmelsen. Så hvis du ønsker dig en bedre karakter, end du måske har kunnet ramme i løbet af din studietid, vil vi anbefale dig at reservere tid til korrekturlæsning af dit speciale

Vores professionelle korrekturlæsere vil læse korrektur på dit speciale, hvad enten det er skrevet på engelsk eller dansk, for vi tilbyder billig og god engelsk og dansk korrekturlæsning af specialer. Det kan virkelig betale sig. Vi har læst korrektur på tusindvis af studieopgaver, og vi bliver gerne ved, for vi synes simpelthen, at det er så dejligt at hjælpe de studerende i mål med opgaver. 

Sig endelig til, hvis der er det mindste, vi kan hjælpe med. 

Du kan altid komme i kontakt med os.

STUDIEKORREKTUR

Følg Studiekorrektur på Facebook
Se Studiekorrektur på Trustpilot
Betalingskort
© 2024 - Korrekturselskabet ApS - CVR-nr: 37341185 - All rights reserved.