Besked

Denied access.

Korrektur phd

Korrektur af ph.d.-afhandling


det er en disciplin, vi er fremragende i.
Alle vores mange dygtige korrekturlæsere har læst korrektur på ph.d.-afhandlinger. Vi læser ph.d.-korrektur på dansk og engelsk, og prisen er den samme, uanset hvilket sprog du skriver på.


Vi opererer med en fast sidepris, og vi kan også give dig rabat, hvis det viser sig, at du har rigtig mange sider til korrektur hos Studiekorrektur. Det er da Martin, du skal have fat i. Han kan altid træffes på telefon: 7199 8084 eller mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Du må meget gerne ringe eller skrive til ham, hvis du har brug for hjælp til korrektur på din ph.d.-afhandling. Han svarer dig ganske sikkert med det samme.
Vi modtager meget gerne din ph.d.-afhandling pr. mail, men det er klart, at det er muligt at uploade via vores hjemmeside, for her kan du meget let og direkte bestille korrektur på din ph.d.-afhandling.

Studiekorrektur

God pris på korrekturlæsning af en ph.d.-afhandling

Du kan også her se, hvornår du kan forvente at modtage din ph.d.-afhandling fra korrekturkontoret her hos Studiekorrektur. Vi tilbyder dig en meget hurtig levering, idet vi arbejder meget effektivt og fokuseret på din ph.d.-opgave.

Vi har igennem tiden læst korrektur på rigtig mange ph.d.-afhandlinger, og det er således ikke nogen forhindring for os. Med Premiumkorrektur sørger korrekturlæseren for, at der bliver sat komma på den rette måde, og her anvender vi startkomma, mens der også rettes til med hensyn til stave- og tastefejl. Derudover vil eventuelt kringlede sætninger blive omskrevet, så de atter er skarpe og lige til at forstå.

Vi læser ph.d.-korrektur i Word, idet vi derved kan gøre brug af Words indbyggede korrekturfunktion, som gør, at du kan følge korrekturlæserens arbejde. Du kan nemlig se alle de ændringer, pågældende professionelle korrekturlæser har foretaget sig. Vi sender også en udgave, hvor alle de grammatiske ændringer er blevet implementeret i din ph.d.-afhandling.

Fik vi nævnt, at vi er fremragende bedømt på Trustpilot.

STUDIEKORREKTUR

Følg Studiekorrektur på Facebook
Se Studiekorrektur på Trustpilot
Betalingskort
© 2024 - Korrekturselskabet ApS - CVR-nr: 37341185 - All rights reserved.