Besked

Denied access.

✅ Hvem kan skrive min SRP-opgave?

Du spørger garanteret: Hvem kan skrive min SRP-opgave?

Hos Studiekorrektur.dk kan vi tilbyde at læse professionel korrektur på din SRP-opgave, når du har skrevet den.Det kan betale sig, da både lærer og censor bemærker, når der mangler kommaer og punktummer i din SRP-opgave.
Sammen kan vi ramme den røde tråd i SRP-opgaven.

Grammatisk korrekthed og kommatering er med til at finpudse din opgave – og kan i mange tilfælde være det, der afgør, om vægtskålen tipper til din fordel.


 Korrekturlæsning for studerende

Vi tilbyder billig korrekturlæsning fra professionelle, validerede korrekturlæsere. Det betyder slet og ret, at vi afholder os fra at gå ind i den faglige del af opgaven, eftersom det ikke er vores bord.

Vi retter dine opgaver og korrekturlæser til en god pris. 

Helt konkret sørger for, at der bliver rettet til med hensyn til komma, mens vi også garanterer, at vi optimerer i let forstand på eventuelt kringlede sætninger.

Hvem kan skrive min SRP-opgave?


Opgavesparring? 

Det er en disciplin at skrive en god opgave. 
Du skal vide, at vi også tilbyder hjælp med opgaven.
Vi vejleder i at skrive en god opgave. 
Den største skriftlige opgave

Den meget omtalte SRP-opgave ligger typisk op til juleferien i 3.g. Det er denne opgave, hvor eleven får lov til at udfolde sine faglige og demonstrative evner på skrift.

Eleven har 14 dage til opgaven og skal herefter aflevere et skriftligt dokument på minimum 15 sider. Det helt essentielle ved denne opgave er, at den tæller for hele to karakterer. Opgaven har derfor en afgørende betydning for det samlede eksamensgennemsnit.

En af bedømmelseskriteriene for din SRP er, at du kan demonstrere din evne til faglig formidling. Det vil sige, at du skal kunne omsætte det akademiske sprog, du læser i lærebøgerne, til det faglige sprog, der anvendes i gymnasiet.

Dit sprog skal være fagligt relevant, sammenhængende og let at forstå. Et kommas placering kan ændre hele betydningen af en sætning, og lærer og censor kan derfor komme i tvivl om, hvad du egentlig mener.

Sproglig korrekthed og kommatering er en af forudsætningerne for at kunne skrive i et fagligt sprog med stor overbevisning.

Det er dog helt naturligt at se sig blind på sin opgave, når man har siddet med den i så mange dage og timer.

Man kan derfor hurtigt overse nogle grumme komma- og punktumfejl, som lærer og censor hurtigt vil lægge mærke til. 

Vi hos Studiekorrektur er din hjælpende hånd til en SRP, der kan læses flydende og grammatisk korrekt.
 
 


Vi retter også dit engelske abstract

Til slut i din SRP-opgave skal du skrive et engelsk abstract, som er en kort sammenfatning af hele din opgavebesvarelse.

Formålet er at give læseren et overblik over indholdet af opgaven, og det er derfor det allerførste, som lærer og censor læser.

 
Kommareglerne på dansk og på engelsk er meget forskellige, og man skal derfor passe på ikke at blande kommareglerne sammen.

Hos Studiekorrektur.dk kan vi med glæde tilbyde dig korrektur på engelsk. Engelsk korrekturlæsning behøver slet ikke at være en dyr fornøjelse hos os.

Vores engelske korrekturlæsere læser gerne korrektur på dit abstract. De læser korrektur på det resumé, der følger med i din SRP-opgave, og prisen er fremragende. Det koster kun 99 DKK at få læst korrektur på et abstract.

Der er ekstra hurtig leveringstid på abstract-korrektur, fordi vi ved, at det typisk er det sidste, som den studerende går i krig med. Det er derfor et afsnit, som er skrevet med tidspres, hvilket sommetider kan være på bekostning af en grundig korrekturlæsning.
 
Du kan trygt sende os dit abstract, og en af vores dygtige korrekturlæsere vil tage professionel hånd om det. Med vores hjælp kan du give lærer og censor et positivt førstehåndsindtryk af din store opgave.

Billig korrektur hos Studiekorrektur
 


Studierabat til studerende

 
For at gøre studiehjælpen mere tilgængelig for de studerende rummer vores priser en studierabat, og prisen er derfor skruet helt ned til et minimum.

Vi har læst korrektur på tusindvis af SRP-opgaver, og vi vil meget gerne hjælpe dig godt igennem tiden for din SRP. 

Det er en vigtig og spændende tid, og vi taler af erfaring, når vi fortæller, at det kan være vanskeligt at afsætte tid til at sætte komma i SRP-opgaven. 

 


Lovligt korrekturhjælp til din SRP

Det er helt i orden at spørge om hjælp til sin SRP-opgave. Man skal dog altid selv skrive sin opgave og være afsenderen på alt skriftligt indhold i sin SRP.
 
Dog er det tilladt at hente hjælp til sin opgave, som kun vil gavne resultatet i sidste ende.

Det er helt lovligt at have en i sin omgangskreds som sparringspartner, når man skal afprøve sine ideer og tanker.


På den måde får man lov til at udbygge sine ideer, og man får også lov at tænke kritisk over dem.

På samme måde er det også helt lovligt at få hjælp til kringlende sætninger og til korrekturlæsning.
 
Vi hjælper mange gymnasieelever med at sætte komma i SRP-opgaver. Det er fuldstændig lovligt at bruge os i forbindelse med korrekturlæsning. Det har til alle tider været i orden at benytte sig af hjælp til at få sat komma og hjælp til at få læst opgaven igennem. 
 
Nogle vælger at gøre brug af en korrekturlæser i familien eller en bekendt i omgangskredsen.

Det er også helt fint, men en certificeret korrekturlæser fanger beviseligt bare flere fejl og er ofte mere nuanceret i sin forståelse af en SRP-opgave.

Vi er det førende korrekturselskab, når det kommer til korrektur på studieopgaver. Vi korrekturlæser meget gerne din SRP-opgave, så den står knivskarp frem foran censor, når bedømmelsen skal finde sted.

 

Hvor lang tid tager det at få læst korrektur på en SRP-opgave?

En SRP-opgave fylder typisk mellem 10 og 20 sider. Mange gange ser vi, at der bliver indsendt en SRP-opgave på 15 sider til os.

På det tidspunkt er det spørgsmålet, hvor travlt du som studerende har. Kan du vente på normal levering af opgaven, eller har du brug for ekspreslevering?
 
Vi arbejder med 2 former for levering:
 • Normal levering
 • Ekspreslevering
Førstnævnte rummer det faktum, at vi kan tilbagelevere en SRP-opgave korrekturlæst inden for maks. 48 hverdagstimer fra bestillingstidspunktet.

Sidstnævnte peger på, at vi tager fat i korrekturen af din SRP-opgave med det samme, og vi tilbageleverer den hurtigst muligt og senest inden for 24 hverdagstimer efter bestillingstidspunktet.

Vælger du ekspreslevering, vil der knytte sig et ekspresgebyr på 50% til, og det dækker over, at din SRP-opgave bliver sendt frem forrest i køen. En af vores dygtige professionelle korrekturlæsere går dermed omgående i gang med rettelsen af din SRP-opgave.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Studiekorrektur på Trustpilot


Vi kan berette om, at det oftest er sidstnævnte, altså den hurtige leveringsform, vi gør brug af. 

Vi kan typisk læse korrektur på din SRP-opgave inden for få timer, hvis du har reserveret tid dertil.

Du kan altid få fat i Martin, hvis du skulle have behov for det. Han svarer med det samme på de spørgsmål, du måtte have, uanset om du ringer på 7199 8084 eller skriver på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

 
God og billig korrekturlæsning


Reservér en tid gratis

Vi har rygende travlt i SRP-perioden, hvor der er rigtig mange studerende, der ønsker at gøre brug af vores SRP-korrektur. Der er med andre ord rift om tiderne hos os.

Vi anbefaler derfor, at man reserverer en korrekturlæser på forhånd, så du er sikker på at få finpudset din opgave inden din SRP-deadline.

Din reservation er helt uforpligtende og koster dig ikke noget. Det er et gratis tilbud om korrektur på din SRP, når du skulle være klar til det.

Det er altid muligt at komme ud af reservationen igen, hvis det viser sig, at du ikke kan finde tid til korrekturlæsning af din SRP-opgave.

Vores professionelle korrekturlæsere er dog lynhurtige og altid parate til at hjælpe dig med korrekturlæsning. Vores mål er at sikre dig en god karakter, og det er jo i sandhed meget vigtigt, især når den tæller så meget i det samlede karakterregnskab.

Korrekturlæsningen forløber altid i ro og mag og med udpræget afsæt i vores tilgang i forhold til fortrolighed. Alle vores korrekturlæsere har skrevet under på en fortrolighedserklæring.

De sletter omgående SRP-opgaven efter endt korrektur. Du skal derfor ikke bekymre dig om risiko for plagiat, for skolerne kan ikke finde din opgave på nettet, eftersom den ikke florerer i dette felt i nogen situation. Så din opgave kan ikke på nogen blive fanget i plagiatkontrol. 

 


Hvad koster det at få læst korrektur på en SRP-opgave?

Hvad er prisen på SRP-korrektur? Det er spørgsmålet. Vi har svaret.

Lad os forestille os, at du har færdigskrevet din SRP-opgave, og nu vil du gerne have rettet den igennem.

En af vores professionelle korrekturlæsere går straks i gang. Lad os forestille os, at det drejer sig om 15 normalsider. Du vælger ekspreslevering, for du er meget presset på tid.

Du skal snart aflevere din SRP-opgave.
Det vil da blive 34,95 DKK pr. normalside + et gebyr på 50%, som står som garanti for, at vi kan tilbagelevere din korrekturlæste SRP-opgave inden for kort tid. Prisen bliver: 786,38 DKK.
 Hvem kan skrive min SRP-opgave?
Vi giver feedback på din SRP-opgave


Et af kravene til din SRP-opgave er, at du opfylder kravene til formalia. Du skal kunne beherske fremstillingsformen i opgaven i forhold til citateknik, noter, kilde- og litteraturfortegnelse.
 
Med en Premiumkorrektur hos Studekorrektur.dk kan vi også tilbyde at tjekke dine referencer og dit layout, så det står fuldstændigt skarpt, når lærer og censor skal i gang med bedømmelsesprocessen.

Yderligere vil vi med en Premiumkorrektur fremlægge nyttige tips og kommentarer, som kan hjælpe dig med at optimere din opgave LIGE efter SRP-håndbogen.

Det har altid været vigtigt for os at gøre korrekturlæsningen studievenligt, især i en SRP-opgave, hvor mangelfuldt sprog og kringlede sætninger hurtigt kan tippe karaktervægtskålen til den forkerte side. 

 

Hvordan skriver man en sproglig god SRP-opgave

Du spørger måske: Kan jeg se et godt eksempel på en god SRP-opgave?

Vi kan fortælle dig, hvordan vi typisk ser en SRP-opgave. De faglige budskaber og de faglige råd kan vi ikke uden videre gå ind i. Her er det bedst, at du tager fat i din vejleder.

Vi tilbyder også opgavesparring

Vi kan fortælle dig, hvordan du sprogligt formidler dig på en måde, så censor bliver meget begejstret.

Ideelt set skal din opgave være helt uden stavefejl, med afgrænsende og præcise sætninger og korrekt tegnsætning. En af de store SRP-syndere er også, at sproget i store dele bliver præget af alt for meget talesprog, som ikke harmonerer med at formidle fagligt.

Hjælp til at skrive en opgave?

Vi kan ikke hjælpe dig med din faglige udfoldelse, men vi har samlet 5 gode råd til, hvordan du kan skrive en sproglig god SRP-opgave.  
 • Variation i sproget
Et varieret sprog er med til at gøre din opgave mere flydende og gennemarbejdet. Dine analysepunkter og konklusioner vil synes langt mere overbevisende, når du banker dine pointer af i et sprog, der er lækkert og præcist.
Hvis du har en tendens til at bruge de samme vendinger og ord gentagne gange, anbefaler vi, at du søger efter passende synonymer i synonymordbogen i stedet for.

 • Et præcist og skarpt sprog
For at undgå at ens sprog indeholder for mange talesprogsudtryk, kan det være en god idé at undlade de mange overflødige ord, som man normalt ville bruge.
Dette drejer sig blandt andet om ord som: virkelig, bare, så, meget, rigtig, måske mv.

I et mere ”nøgent” sprog, bliver dine pointer og argumenter skarpere og mere præcise – og det er netop dét, som censor bliver begejstret for.
 
 • Forhold dig altid objektivt
Du har formentligt allerede hørt, at du altid skal være objektiv i din faglige formidling, men alligevel kan man meget hurtigt komme til at bruge personlige pronominer som ”jeg” i sin argumentation. Det er derfor en god ide altid at lave en Ctrl H igennem hele sit dokument og søge efter ”jeg”. På den måde kan man på få sekunder eliminere denne fejl 100%.

 • Skriv i et selvstændigt sprog
Din sproglige selvstændighed er også et bedømmelsesparameter, som censor vægter højt. Det er vigtigt, at du ikke bare sidder med din studiebog og nærmest citerer, hvad der står. Du skal kunne omsætte den akademiske viden, du henter fra dine fagbøger, om til det fagsprog, der bruges i gymnasiet. På den måde viser du censor, at du forholder dig til den akademiske viden og rent faktisk forstår det.
 
 • Undgå de væsentlige sprogfejl
For mange sprogfejl kan få din lærer og censor til at se rødt, når de læser din opgave. Det er derfor vigtigt, at du husker at tjekke opgaven nøje igennem. Nogle af de typiske sprogfejl, vi har set i de tusindvis af SRP-opgaver, vi har rettet, er følgende: - Fejl i nutids-r- Forveksler hans/sin - ”For” og ”Får” forveksles- Manglende kommaerHvis ikke man er sproglig stærk, kan det tage mange timer at rette hele sin opgave igennem. Mange vil automatisk også overse disse fejl, da man har set sig blind på sin opgave. 

Der er så mange grammatiske regler, at det kan være svært at vide sig helt sikker i sin tilgang, for hvordan er det nu lige, det skal staves, og skal der være mellemrum her? Skal der være komma? Hvad er semikolon? Hvad er kolon? Hvornår bruger man punktum? Skal man stave dette med stort?
Studiekorrektur kan være din hjælpende kilde i den henseende. Tøv endelig ikke med at tage direkte kontakt til os. Martin sidder klar på telefon 7199 8084 og via mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
Du kan med fordel kigge med i vores indlæg om den gode opgave. Her kan du finde svar på mange generelle spørgsmål, og jeg er sikker på, det hjælper dig i din SRP-skrivning.

 


Studiekorrektur.dk – billig korrekturlæsning for studerende

Studiekorrektur er stedet for den studerende. Det er her, du går hen, hvis du har brug for hjælp til at sætte komma.

Det er også her, du retter henvendelse, hvis du søger online-korrekturlæsning til en god pris.

Ret min SRP

Vi kan netop tilbyde dig billig online-korrektur, og du kan være sikker på, at vi behandler din opgave med den største fortrolighed og den største forsigtighed.

Vi har allerede hjulpet tusindvis af studerende med at få styr på kommaet og sætningerne. Det er en disciplin for sig selv at kunne korrekturlæse, og vi kan ikke alle være lige gode til at sætte komma.

Derfor er det meget belejligt, faktisk fremragende, at det kan lade sig gøre at bestille korrektur online og til en god og studievenlig pris. Vi er ikke blege for at slå fast, at korrektur hos os ikke koster ret meget. 
 
Hos Studiekorrektur.dk er vi 100% indforstået med, at din opgave betyder utrolig meget for dit eksamensgennemsnit. Det er årsagen til, at vi arbejder koncentreret og omhyggeligt med din opgave.
Vi stræber efter en topkarakter på det sproglige parameter.

Vi kan dog ikke garantere, at du får en fremragende bedømmelse, da denne også beror på det faglige afsæt i opgaven. Men vi kan garantere dig, at det rent sprogligt spiller 100%, og det tæller uvægerligt meget med i den overordnede bedømmelse.
 
Studiekorrektur.dk er også for dig, der tumler med ordblindhed. Vi kan berolige dig med, at vi også hjælper med den sproglige tilretning i den forbindelse. 

Det er ikke nogen hindring for os. Vi går til opgaven med krum hals og med blik for det niveau og den stil, den givne SRP-opgave rummer.
 
Studiekorrektur.dk!Ganske enkelt: hurtig korrektur, korrektur med det samme.  
Priser og bestilling af korrekturlæsning af SRP-opgaver

 

 • Standardkorrektur

  pr.
  normalside
  2995
  • Fejlfri opgave.

   Rettelse af kommafejl, bøjningsfejl, stave- og tastefejl.
    
  • Pris: kun 29,95 DKK
   pr. normalside a 2.400 tegn
   (inkl. mellemrum).

 • Premiumkorrektur

  pr.
  normalside
  3495
  • Fejlfri opgave.

   Rettelse af kommafejl, bøjningsfejl, stave- og tastefejl.

   Inkl. sproglige tilretninger og optimeringer.

  • Pris: kun 34,95 DKK
   pr. normalside a 2.400 tegn
   (inkl. mellemrum).

STUDIEKORREKTUR

Følg Studiekorrektur på Facebook
Se Studiekorrektur på Trustpilot
Betalingskort
© 2024 - Korrekturselskabet ApS - CVR-nr: 37341185 - All rights reserved.