✅ Dansk korrektur speciale

Vi er hos Studiekorrektur de førende, når det kommer til at læse korrektur på specialer. Mange studerende i Danmark har brug for hjælp til – blandt andet – at sætte komma.

Det er vigtigt, at man som studerende værner om det sproglige i specialet, for det er sikkert, at censor også skal vurdere, hvordan det sproglige niveau er; er sætningerne grammatisk rigtige? Er der sat komma efter de grammatiske retningslinjer? Hvordan er sproget? Er der tale om et flydende, afbalanceret og fyldigt sprog? Bruges de samme ord igen og igen?

Er det til at forstå, hvad det er, der beskrives?Sådanne spørgsmål vokser frem, når censor bedømmer et speciale, og man kan med sikkerhed tænke sig til, at det er afgørende, at man får en god karakter for sit speciale, idet det kan være med til at signalere, at du er den samvittighedsfulde og dygtige studerende, som arbejdspladsen, din kommende arbejdsgiver, går efter.


Det er derfor særdeles ærgerligt, hvis man vælger at gå på kompromis med det sproglige i sit speciale.

Man kan komme til at tænke, at det jo nok ikke er så vigtigt igen med det sproglige. Er det ikke snarere det faglige, der vægtes højest i en bedømmelse? Censor er jo temmelig sikkert vant til at læse specialer, der tager hånd om de samme problemstillinger, sådan nogenlunde, så vedkommende kan garanteret straks se, hvad det er, jeg mener, når jeg skriver sådan og sådan, så det er jo ikke afgørende, at det hele står lige skarpt, vel?

Dansk speciale til korrektur

Det er fejlagtigt at gå frem efter den tanke.
Det ved vi hos Studiekorrektur.dk.

Det kan koste – det kan give en lavere karakter end tilfældet ville være, hvis man vælger at lade os hos Studiekorrektur læse korrektur på dit danske speciale.
Vi erfarer typisk, at man ender med en noget bedre karakter, hvis man lader en af vores dygtige og meget professionelle korrekturlæsere rette specialet igennem for fejl og mangler. Så du slipper for at skulle gå i sproglige detaljer med specialet.

Lad da en erfaren korrekturlæser læse korrektur på dit speciale.

Mange studerende vil gerne have hjælp til at læse korrektur på specialet, og de søger gerne efter os via en søgning på sprog og korrektur. Det er netop ikke alle fejl, en stavekontrol i Word vil fange. Den kan ikke tage højde for de grammatiske regler, vi opererer med i Danmark, herunder det nye og det gamle komma, det grammatiske komma, start- og slutkomma.


Den kan ej heller tage højde for de sproglige udtryk og vendinger, for stavekontrollen er ikke et kommasætningsprogram, så langt fra.
Så Studiekorrektur.dk er i den henseende en online kommahjælper – på sin vis.
 
 


Pris på korrekturlæsning af et dansk speciale

Spørgsmålet er selvfølgelig: Hvor meget koster det at få læst korrektur på sit speciale? Det skal ikke koste dig ret meget at få læst korrektur på dit speciale. Faktisk er der altid gode priser på korrekturlæsning af specialer på dansk hos os. Vi giver altid rabat, studierabat på korrekturlæsning af danske specialer. Vi giver dig også meget gerne et uforpligtende tilbud på korrektur, kan du tro.

Du kan altid tage fat i Martin, hvis du ønsker at modtage et tilbud på korrektur, og hvis du ønsker at høre nærmere om, hvad korrekturlæsning af specialer vil koste hos os. Der er med andre, direkte ord tale om altid billig korrektur med levering inden for kort tid, for hos os tager det ikke ret lang tid at læse korrektur på et speciale, der er skrevet på dansk. Vi er vant til at arbejde med meget korte deadlines, og vi overholder bestemt altid de deadlines, de leveringstidspunkter, der bliver stiller i udsigt.
Vi er helt nede på få timer, når man bestiller korrekturlæsning af et speciale.

Vi arbejder med en fast prisramme, idet det da bliver så enkelt som muligt for dig at forholde dig til den gode pris på korrekturlæsning, vi tilbyder.
Der er med andre ord tale om en fast sidepris, og derfor vil den endelige pris afspejle antallet af sider.

Der er to priser, afhængigt af valg af korrekturform, om det er den basale form for korrektur eller den udvidede form for korrektur, du ønsker, den udvalgte korrekturlæser skal tage udgangspunkt i.

Dansk speciale korrektur

Der er mulighed for at vælge Basiskorrektur og Premiumkorrektur.
Basiskorrektur koster 29,95 kr. pr. normalside.
Premiumkorrektur koster 34,95 kr. pr. normalside.

De fleste vælger Premiumkorrektur, idet der også her vil være tale om korrektur på sætningsniveau. Hvis en sætning fremstår meget kringlet og ganske svær at forstå, vil den udvalgte korrekturlæser omformulere den, så den står skarpt, og så den bliver let at forstå. Der vil utvivlsomt også blive rettet til for stave- og tastefejl, samtidig med at kommaet vil blive sat godt og grundigt samt rigtigt på plads i specialet.

Lad os tage et eksempel på det.

Du retter kontakt til Martin, som omgående tager hånd om dit spørgsmål.
Han vil svare dig inden for meget kort tid. Spørgsmålet kan gå på, hvad det vil koste at få læst korrektur på et speciale, der fylder 72 sider. Han vil umiddelbart spørge dig, om der er tale om 72 sider i Word, eller om der faktisk er tale om 72 normalsider. Vi udregner normalsider på baggrund af det samlede antal tegn med mellemrum.

Du svarer måske derpå, at der samlet set er tale om 159.000 anslag med mellemrum. Hos os svarer én normalside til maks. 2400 tegn med mellemrum. Derfor vil der i vores terminologi være tale om 67 normalsider.

Prisen afspejler denne udregning, idet det bliver billigere for dig at få læst korrektur på dit speciale.

Lad os sammen antage, at også du ønsker at få læst udvidet korrektur på dit speciale, og at der skal være tale om korrektur nu – korrektur dk – som vi også kendes under. Prisen rammer da 2341 kroner, og leveringstiden udregnes til at befinde sig inden for 72 timer. Vi tager hånd om korrekturlæsning af dit danske speciale med det samme.

Der er tale om online korrekturlæsning af specialer til en meget god pris, og der er tale om korrektur med det samme – korrekturlæsning af studieopgaver.
Du kan desuden altid fange Martin på telefon: 7199 8084 eller mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
 
 

Speciale korrekturlæsning rabat

Vi giver dig meget gerne rabat på korrekturlæsning. Det er klart, at man som studerende ikke umiddelbart svømmer i penge, og vi kender til det faktum, at SU-budgettet er stramt. Derfor giver vi dig rabat på korrektur af specialer på dansk. Studierabatten mærker du, når du ser vores priser, for de er lave og meget studievenlige. Du skal faktisk ikke vise dit studiekort frem for at få rabat på korrektur.

Her er det opgavekorrektur, der tæller, og vores korrekturlæsere er altid klar til at hjælpe dig med at få rettet dit speciale igennem, så det bliver helt parat til at blive sendt af sted til bedømmelse.

Korrekturlæsning af et dansk speciale

Vi er vant til at læse korrektur på alle typer af specialer. Mange gange drejer det sig om korrektur på specialer skrevet inden for jura, mens det også viser sig, at mange CBS-studerende har behov for hjælp til korrekturlæsning af opgaver skrevet inden for Business og Marketing.

Det er meget ligetil, for faktisk er det for os ganske enkelt at læse korrektur på alle former for opgaver, idet det er de grammatiske regler, der vejer tungest. Det er de samme sproglige regler, der gør sig gældende, uanset om der er tale om et jura-speciale eller et speciale skrevet inden for humaniora. Vi er uden tvivl og uden tøven de bedste til at læse korrektur på specialer. Vi læser på daglig basis korrektur på universitetsopgaver, og vi har i skrivende stund hjulpet tusindvis af studerende videre med en god karakter.

Det bedste af det hele er, at korrekturlæsning ikke er ulovligt. Det er absolut lovligt at få læst korrektur på sit speciale. Lad os slå det fast igen: Korrekturlæsning er lovligt, ganske enkelt. Der er mange uddannelsesinstitutioner, der anbefaler, at man får læst korrektur på sit speciale, for det er altid godt at sætte tid af til at lade friske øjne løbe specialet igennem og korrigere for sproglige fejl og mangler.

Vi går aldrig ind i det faglige felt af et speciale. Vi bevarer overblikket og rammer altid de sproglige rettelser, så der er bestemt ikke nogen risiko for at ramme et ulovligt felt. Korrekturlæsning har netop til alle tider været en tilladt praksis.

Mange undervisere fremhæver os som de bedste, når det kommer til studiekorrektur, og der er bred enighed om, at det er afgørende at få en ekstern sprogspecialist til at læse korrektur på ens speciale. Det kan vitterligt betale sig at booke en tid til korrektur hos os.
Korrekturlæsning er med andre ord tilladt.
 
 


Professionelle korrekturlæsere

Korrekturlæsning er et felt, hvor det drejer sig om at have sprogøre. Det er et felt, man dygtiggør sig i, og der knytter sig en uddannelse til det. Man kan således blive certificeret korrekturlæser. Man kan blive en valideret korrekturlæser, og det vidner om, at der er kvalitet i korrekturlæsningen.

Alle vores korrekturlæsere er validerede korrekturlæsere, de er professionelle, og du skal vide, at vi udelukkende samarbejder med de bedste danske korrekturlæsere.
Der er tale om freelance korrekturlæsning af specialer, og der er tale om, at du kan booke en freelance-korrekturlæser til at læse korrektur på lige netop dit speciale. Det er alle pengene værd.

Korrektur på dansk speciale

Martin er manden, der tager imod henvendelser fra interesserede korrekturlæsere. Han forholder sig til den erfaring og det grundlag, der bliver søgt ind med. Der skal ikke herske nogen tvivl om, at vi er kræsne, når det kommer til korrekturlæsere.

Vi initierer kun et samarbejde med de bedste danske korrekturlæsere, uden tvivl. Man skal derfor kunne demonstrere en utrolig stor erfaring med korrekturlæsning af opgaver. Man skal også demonstrere, at man er fleksibel. Det er vigtigt, at man er i stand til at svare lynhurtigt på henvendelser, for vi arbejder med timebaseret levering med hensyn til vores billige korrekturlæsning.

Martin tager efterfølgende direkte kontakt til de potentielle korrekturlæsere, og det skal siges, at vi løbende modtager mange henvendelser. Der er mange, der søger en stilling hos os som korrekturlæser. Der er også mange, der søger efter en korrekturlæser hos os, så det er en mangefacetteret korrekturservice, og vi er glade for, at vi også kan hjælpe dig med at læse korrektur på din opgave.

Føler Martin, at der er et godt match, vil pågældende korrekturlæser blive ringet op. Derpå vil en samtale folde sig ud, for det er vigtigt for Martin at vide, at der er grobund for et godt samarbejde.

Det essentielt at vide, at der kan skabes en god forbindelse mellem korrekturlæser og Martin, som er tovholder på alle de mange specialer, vi modtager til korrektur. Det er også vitalt, at der skabes et stærkt bånd mellem korrekturlæser og Martin, idet samarbejdet om korrekturlæsning af specialer folder sig ud på baggrund af tillid og fortrolighed.

Er ovenstående opfyldt, vil Martin sende en test ud, og det er en meget vanskelig test, der kræver, at man er dygtig til at korrekturlæse. Denne korrekturtest bliver derpå grundlag for en videre dialog og evaluering, og først herefter tages de videre skridt mod et fremtidigt samarbejde.

Bestil specialekorrektur nu

Det vidner om, at man – for at blive korrekturlæser hos Studiekorrektur – virkelig skal ville det. Man skal drives af en passion for korrekturlæsning, for vi vil udelukkende tilbyde nuanceret korrekturlæsning og udvise en uhørt god præcision i korrekturlæsningen.

Du skal netop vide, at vi korrekturlæser netop dit speciale, din opgave, ud fra den største fortrolighed. Der er med andre ord ikke skyggen af risiko for, at dit speciale sendes videre til andre. Vi værner om sikkerheden.

Der er på den baggrund heller ikke risiko for, at du ender i en plagiatkontrol med dit speciale, idet dit korrekturlæste speciale ikke på nogen måde bliver tilgængeligt for andre.
 
 


Hvordan bestiller jeg korrektur af mit danske speciale?

I praksis foregår det sådan, at du retter henvendelse til Martin. Han vil svare dig lynhurtigt, for vi bryder os bestemt ikke om ventetid hos os. Vi er til for kunderne, de studerende er vores grundlag, og vi elsker at hjælpe med vores altid billige korrekturlæsning.

Korrektur på specialer

Da vi er et korrekturbureau, et korrekturselskab, der tilbyder online-korrektur, foregår det sådan, at du som studerende klikker dig ind på vores bestillingsside og trykker på bestil nu. Her kan du netop vælge korrekturform, og om du ønsker en normal levering eller en ekspreslevering.

Der er mulighed for begge løsninger, uden tvivl, og derpå uploader du dit speciale til korrektur. Martin modtager det, betragter det og sender det videre ud til den bedst egnede og grundigt udvalgte professionelle korrekturlæser, som derpå straks går i gang med korrekturlæsning af dit speciale.

Du modtager en bekræftelse på, at vi har modtaget dit speciale. Du ser også her det præcise klokkeslæt, du kan forvente at modtage dit speciale igen, senest. Det er en vejledende tid, som i alle tilfælde overholdes, og den overskrides derfor ikke på nogen måde. Du vil typisk opleve, at vi er klar med korrekturlæsning af dit speciale noget før den endelige tid.

Når vi har læst korrektur på dit speciale, sender vi det tilbage til dig på mail, og det er der jo en stor fidus i, idet der da er tale om øjeblikkelig korrekturlæsning af et dansk speciale.
 
 


Rettelser i Word

Vi gør brug af Words korrekturfunktion. Den udvalgte korrekturlæser slår funktionen ’registrér ændringer’ til, når denne indleder korrekturlæsningen af dit speciale. Rettelserne træder frem i højre margin af specialet. Det vil da blive markeret, når korrekturlæseren sletter et komma, sætter komma, sletter et punktum, sætter et punktum, ligesom det også træder frem for dine øjne, når der bliver sat en kommentar.

Hvis korrekturlæseren er det mindste i tvivl i en situation, typisk omkring en sætning eller et afsnit, vil denne sætte en kommentar, som du kan forholde dig til efterfølgende, og det er her en god idé at sætte lidt tid af til at gennemgå specialet i den henseende.

Speciale til korrekturlæsning hos Studiekorrektur

Vi sender dig to udgaver af dit speciale: Et med korrektionstegn. Her kan du således se alle de rettelser, der er blevet foretaget. Vi sender dig også et uden korrektionstegn. Her er alle rettelser blevet accepteret og dermed implementeret i specialet.

Vi anbefaler, at du tager udgangspunkt i sidstnævnte, idet det sparer dig for en del tid, og du kan jo som bekendt altid krydslæse med dokumentet med korrektionstegn for at få sat fokus på de ændringer, der er foretaget.

Du er naturligvis meget velkommen til at tage direkte kontakt til os, hvis der skulle være det mindste, du studser over.
 
 


Studiekorrektur.dk – de bedste til at læse korrektur på specialer

Der er bred enighed om, at vi er de bedste til at læse korrektur på danske specialer, blandt andet. Vi læser faktisk også korrektur på specialer på engelsk.

Vi kan med glæde vise dig, at mange af de lykkelige studerende har anmeldt os her. Derfor er vi meget glade for at vise, at det er til udbredt tilfredshed. Vi er faktisk bedømt fremragende på Trustpilot, og det er en bedrift, synes vi.

Det står som udgangspunkt for vores korrekturvirke, og det er dejligt, at alle studerende har taget os til sig. Studiekorrektur er vejen frem – især hvis ønsket går på, at man meget gerne vil sikre sig en god karakter for sit speciale. Vi kan garantere, at specialet via korrekturlæsning hos os kommer til at stå knivskarpt.


Priser og bestilling af korrekturlæsning af specialer

 

 • Standardkorrektur

  pr.
  normalside
  2995
  • Korrektur mht. stavning, 
   tegnsætning og grammatik.
  • Pris: kun 29,95 DKK
   pr. normalside a 2.400 tegn
   (inkl. mellemrum).
 • Premiumkorrektur

  pr.
  normalside
  3495
  • Korrektur mht. stavning, 
   tegnsætning og grammatik.

   Inkl. sproglige forbedringer.

  • Pris: kun 34,95 DKK
   pr. normalside a 2.400 tegn
   (inkl. mellemrum).

No reviews yet
Write a review
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0

STUDIEKORREKTUR

Følg Studiekorrektur på Facebook
Se Studiekorrektur på Trustpilot
Betalingskort
© 2024 - Korrekturselskabet ApS - CVR-nr: 37341185 - All rights reserved.