Besked

Denied access.

Korrekturlæsning af ph.d.-afhandling


Studiekorrektur.dk kan sikre dig den bedste korrekturlæsning af ph.d.-afhandlinger.
Det er en god pris, du får, hvis du retter henvendelse til Martin med spørgsmål om, om Studiekorrektur kan varetage korrekturlæsningen af din ph.d.-afhandling.


Korrekturlæsning af phd-afhandling


Du skal her vide, at vi kan tilbyde både engelsk og dansk korrektur på ph.d.-afhandlinger. Vi kan med Premiumkorrektur sørge for, at vi også retter til, så der ikke er nogen kringlede sætninger, for det er så forstyrrende, hvis læseren/censor falder over sætninger, der ikke rigtig giver mening.

Vi sætter bestemt også komma, for det er det, vi så tit oplever som en mangel i de ph.d.-afhandlinger, vi retter igennem. Det er så afgørende med en god og rigtig kommatering, for det tæller ganske enkelt med i bedømmelsen, når censor sidder og retter din ph.d.-afhandling. Vi sætter komma efter reglen om startkomma, også kaldet det grammatiske komma.

Ph.d.-korrekturlæsning - en god idé

Her er der regler, der er enkle at forholde sig til, og der er således ikke noget at rafle om.
Vi korrekturlæser din ph.d.-afhandling ud fra den bedste situation, for vi vælger den korrekturlæser blandt vores mange professionelle ph.d.-korrekturlæsere, der har størst erfaring med at korrekturlæse ph.d.-afhandlinger og særligt inden for det felt, du skrive inden for.

Studiekorrektur

Martin er manden, du skal skrive eller ringe til, hvis du vil reservere en tid til Studiekorrektur. Han har kalenderen åben, og han kan se, hvornår der er tid til lige netop din ph.d.-afhandling, og vi læser faktisk korrektur på mange ph.d.-afhandlinger i løbet af et år. Vi kan tilbyde hurtig levering og grundig korrektur på ph.d.-afhandlinger til en god pris.

Du kan ved at tage fat i Martin modtage et godt tilbud på ph.d.-korrektur. Han kan fanges på telefon: 7199 8084 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Du kan sende din ph.d.-afhandling til korrektur, alle sider på én gang. Det er også altid muligt at sende en ph.d.-afhandling til korrektur ad flere omgange. Du er i de bedste hænder.

STUDIEKORREKTUR

Følg Studiekorrektur på Facebook
Se Studiekorrektur på Trustpilot
Betalingskort
© 2024 - Korrekturselskabet ApS - CVR-nr: 37341185 - All rights reserved.