Engelsk korrektur


Vi læser korrektur på engelsk. Vi kan tilbyde dig en god pris på engelsk korrekturlæsning. Vi samarbejder udelukkende med de bedste engelske korrekturlæsere.De har alle sammen stor erfaring med at læse korrektur på engelsk. De har flere års erfaring som korrekturlæser på engelsk. Faktisk er det sådan, at de alle sammen har engelsk som modersmål, da Martin skønner, at det giver det klart bedste afsæt for at læse korrektur på engelsk.


Hos Studiekorrektur kan du med garanti booke billet til den bedste, mest nuancerede og billigste korrekturlæsning på engelsk. Det er helt sikkert, at vi ikke tilbageleverer en mangelfuld opgave, for vi går aldrig på kompromis med hverken pris eller med kvalitet i forhold til korrekturlæsning.

Siden 2014, hvor Studiekorrektur.dk blev etableret, har vores engelske korrekturlæsere rettet mere end tusind engelske specialer, engelske bacheloropgaver og engelske masterafhandlinger samt engelske ph.d.-afhandlinger.

Studiekorrektur


Billig engelsk korrektur

Det er ganske billigt at få Studiekorrektur til at læse korrektur på din opgave. Det koster blot 34,95 kr. pr. normalside, hvis du vælger Premiumkorrektur, som er den Udvidede form for korrektur hos os. Her vil der ved siden af kommatering og rettelse med hensyn til stave- og tastefejl også blive sat grundigt fokus på sætningerne i opgaven. Det er derfor klart, at hvis der er kringlede, misvisende sætninger, vil de blive skrevet om, så budskabet træder klart og tydeligt frem for læseren.

For censor vil helst ikke snuble over et kringlet sprog. Det er ikke godt for karakteren. Vi går naturligvis efter at hjælpe dig frem mod den bedste karakter.

Det kan betale sig at lade Studiekorrektur læse korrektur på din opgave. Vi har talrige eksempler på studerende, der har valgt at lade en engelsk korrekturlæser hos Studiekorrektur læse engelsk korrektur, hvorefter det har kastet et 10-tal eller et 12-tal af sig, da censor skulle bedømme opgaven.

Vi kan derfor virkelig anbefale dig, at du reserverer tid til engelsk korrekturlæsning af din opgave. Skynd dig gerne, for der er rift om vores tider til korrekturlæsning.
No reviews yet
Write a review
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

STUDIEKORREKTUR

Følg Studiekorrektur på Facebook
Se Studiekorrektur på Trustpilot
Betalingskort
© 2024 - Korrekturselskabet ApS - CVR-nr: 37341185 - All rights reserved.