Besked

Denied access.

Engelsk og dansk korrekturlæsning


Det kan virkelig betale sig at lade en af vores professionelle korrekturlæsere læse korrektur på din opgave.

Vi kan tilbyde engelsk og dansk korrekturlæsning, blandt andet, og der er tale om korrektur på specialer, korrektur på bachelorprojekter, korrektur på SRP-opgaver, korrektur på ph.d.-afhandlinger. Blandt andre opgaver. Vi læser korrektur på alle former for studieopgaver. Det er naturligvis en meget god ide at lave en aftale med os på forhånd, hvis du ønsker at lade os læse korrektur på din opgave, ganske enkelt.

Det er nemlig også sådan, at vi dagligt modtager utrolig mange opgaver til korrekturlæsning, og derfor må vi straks anbefale, at du går ind og reserverer tid til korrekturlæsning.

Dansk og engelsk korrekturlæsning


Vi kan tilbyde dig en grundig form for korrektur.
Med Premiumkorrektur sætter korrekturlæseren komma efter de grammatiske retningslinjer og regler. Korrekturlæseren vil også rette til med hensyn til stave- og tastefejl.
Derudover korrekturlæser vi også i en mere sproglig tilgang. Vi sørger nemlig for, at der ikke er nogen kringlede sætninger. Alle misvisende sætninger vil blive rette til.

Studiekorrektur

Korrekturlæseren omformulerer altså med andre ord de sætninger, der er svære at forstå. Denne rettelse, denne fine korrekturlæsning, kan være med til at hæve din karakter et trin eller to. Det har vi så mange gange oplevet.
Du er velkommen til ved selvsyn at erfare, at vi er fremragende bedømt.


Skal vi læse korrektur på din opgave?

Det er Martin, du skal skrive eller ringe til, hvis du har spørgsmål.
Han svarer på alt, og det er også ham, der giver dig et godt tilbud på engelsk eller dansk korrekturlæsning.
Skriv til ham på: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller ring til ham på: 7199 8084.

Er du blevet nysgerrig efter at vide mere om vores korrekturlæsere, må du meget gerne hilse på dem.

Vi gør med glæde dig opmærksom på, at det er 100% lovligt at få en professionel korrekturlæser til at rette din opgave igennem for eventuelle fejl og mangler.

STUDIEKORREKTUR

Følg Studiekorrektur på Facebook
Se Studiekorrektur på Trustpilot
Betalingskort
© 2024 - Korrekturselskabet ApS - CVR-nr: 37341185 - All rights reserved.