Besked

Denied access.

Hjælp til akademisk sprog?

Vores korrekturlæsning går også ind og hjælper dig med at få styr på det akademiske perspektiv. 
Du hører netop tit forelæsere fortælle, at det er vigtigt, at man gør sig selv klar over, at der er en særlig tradition forbundet med at skrive et speciale eller et bachelorprojekt. Man skriver jo ind i en akademisk tradition, hvor man skal tænke særligt meget over, hvordan man formidler. Det er med andre ord ikke underordnet, hvordan man skriver. Hvordan er sætningerne?


Er de lange, er de kringlede? Er de korte, veksles der mellem lange og korte sætninger? Er der stavefejl? Er der sætningsfejl? Er det meningsforstyrrende? Der er mange elementer at forholde sig til. Der er også grund til at skele til, hvordan man skriver akademisk. Man kan med fordel spørge sig selv om, hvordan man skrive en god akademisk opgave. Det er ikke umiddelbart let at besvare det spørgsmål.

Studiekorrektur

Få en god opgave gennem billig korrekturlæsning hos Studiekorrektur.dk

Her er det blandt andet træning, der kan hjælpe. Det kan korrekturlæsning også. Hos Studiekorrektur hjælper vores udvalgte og meget professionelle korrekturlæsere med at læse korrektur på din opgave med netop det akademiske sprog for øje.

Det vil sige, at korrekturlæseren, du vælger, vil hjælpe med at rette din opgave igennem, således at der ikke er nogen stave- eller tastefejl, ligesom der ej heller vil være kommafejl, idet korrekturlæseren netop sætter startkomma i din opgave. Herefter vil der også være mulighed for at tilkøbe en akademisk form for korrekturlæsning, hvor vi finpudser det skriftlige, sørger for, at sætningerne og afsnit er akademisk skarpe.

Det er i den forbindelse Martin, du skal henvende dig til. Han er personen, der tager hånd om alle de mange henvendelser fra studerende, der søger efter en korrekturlæser til at læse korrektur på deres opgave. Han har overblikket, og han kan hjælpe dig videre med korrektur af din opgave. Du kan skrive til ham på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller ringe til ham på 7199 8084. Han svarer lynhurtigt. Du kan også besøge Linkcentralen for videre undersøgelse.

STUDIEKORREKTUR

Følg Studiekorrektur på Facebook
Se Studiekorrektur på Trustpilot
Betalingskort
© 2024 - Korrekturselskabet ApS - CVR-nr: 37341185 - All rights reserved.