Besked

Denied access.

Hurtig levering af StudiekorrekturVi kan levere korrekturlæsning af din opgave inden for meget kort tid. Faktisk kan vi levere korrekturlæsning af et speciale på dansk eller engelsk inden for få timer, vi kan endog tilbyde dag-til-dag-levering.

Det skal du vide, for det kan være meget brugbart, nu når du arbejder dig frem imod en deadline. Her må du meget gerne tage direkte kontakt til Martin, som sidder klar ved telefonen og på mail. Du fanger ham her: 7199 8084 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Han svarer med det samme, for han er klar over, at det ikke er sjovt at være under eventuelt tidspres.


Du må naturligvis også meget gerne skrive eller ringe til ham, hvis det er sådan, at du har spørgsmål til vores måde at læse korrektur på specialer og på bacheloropgaver på. Vi kan forsøge at imødegå dig i disse situationer herunder:

Alle vores korrekturlæsere er professionelle. De har flere års erfaring med at læse korrektur på specialer og andre opgaver. Det er også sådan, at de alle har en sproglig baggrund inden for universitetet, og de har alle en korrekturlæseruddannelse.

Studiekorrektur

Du er med andre ord i meget trygge hænder, hvis du bestiller korrektur af dit speciale hos os hos Studiekorrektur. Vi har hjulpet mange studerende med at få sat kommaet rigtigt og omformuleret kringlede sætninger. Vi kan tilbyde følgende korrekturlæsning.

Vi er faktisk det førende korrekturselskab, det førende firma til at sørge for Studiekorrektur. Se blot på Trustpilot.

Det var endda os, der indledte termen Studiekorrektur, og den er siden vokset frem som en afgørende brik i den studerendes studie. Hos os får du med andre ord styr på det at skrive en akademisk opgave. Vi retter i det Word-dokument, du sender til os. Vi bruger korrekturfunktionen, hvorved du kan se alle de rettelser, den pågældende korrekturlæser har foretaget sig, og det plejer at være mange, for vi går ikke på kompromis med korrekturlæsningen, hos os får du den bedste korrekturlæsning af opgaver. Vi retter ALLE fejl, kan du tro.

STUDIEKORREKTUR

Følg Studiekorrektur på Facebook
Se Studiekorrektur på Trustpilot
Betalingskort
© 2024 - Korrekturselskabet ApS - CVR-nr: 37341185 - All rights reserved.