Besked

Denied access.

Om korrekturlæsning før aflevering af dit speciale

Studiekorrektur
Før aflevering af specialet foreligger en række overvejelser om, hvordan formaliakriterier mv. opfyldes på bedst mulig vis – disse aspekter vendes nedenfor.


Bevæggrunde for korrekturlæsning og betydning for karakteren

Mange forelæsere og vejledere på forskellige uddannelser opfordrer de studerende til at få læst korrektur på afhandlinger og specialer inden aflevering ud fra begrundelsen, at eksaminatorer simpelthen ikke vil se på sjuskefejl såsom tastefejl, forkert tegnsætning og sproglige forviklinger mv. Det kan derfor trække direkte ned, hvis et speciale ikke bliver korrekturlæst før aflevering.


Gennem en lang skriveproces kan det ikke undgås, at man stirrer sig blind på sproglige fejl rundt omkring i opgaven, hvorfor det både er sprogligt stærke og knap så stærke studerende, der reelt har gavn af korrekturlæsning før aflevering af specialet.

De fleste studerende vælger derfor at få læst korrektur på specialet – enten af venner og familie eller af et professionelt korrekturbureau. Det kan være en stor byrde at lægge korrekturlæsningen af et større speciale over på venner eller familie, som måske ikke engang har de nødvendige sproglige kompetencer til at yde den optimale korrekturlæsning. Derfor vil en god løsning ofte være at få professionelle til at håndtere korrekturlæsningen.


Kvaliteten af korrekturlæsningen

Såfremt man som studerende nu er kommet så langt, at beslutningen er faldet på at få en ekstern korrekturlæser til at rette specialet, opstår den næste problematik: hvordan man finder frem til korrekturlæsere, der er kompetente nok, og hvor meget man skal betale for at få finpudset sit speciale via korrekturlæsning.

Her kan du med ro i sjælen vælge at indlevere dit speciale til korrekturlæsning hos Studiekorrektur.dk. Først og fremmest arbejder vi kun sammen med meget kompetente korrekturlæsere, der har en sproglig baggrund og flere års erfaring med professionel korrekturlæsning. På den måde kan vi sikre, at dit speciale er i gode hænder og bliver håndteret på bedst mulig vis. Du kan læse mere om os ved at klikke her.


Priser på korrekturlæsning

Desuden tilbyder vi korrekturlæsning af dit speciale med korte leveringstider til markedets laveste priser. Mange store korrekturbureauer har høje driftsomkostninger, hvilket afspejles i priserne – vi har skåret helt ind til benet og skabt en forretningsmodel, der gør det muligt at tilbyde korrekturlæsning af specialer og afhandlinger i et helt andet prisleje. Derfor kan vi tilbyde korrekturlæsningen til meget fordelagtige priser.

Leveringstiden har typisk også betydning for, hvad korrekturlæsningen skal koste. På trods af et meget lavt prisniveau hos Studiekorrektur.dk tilbyder vi samtidig meget attraktive leveringstider. Det tager kun 72 hverdagstimer (3 hverdage) at få læst korrektur på et speciale, mens det kun tager 48 hverdagstimer (2 hverdage), hvis du tilkøber ekspreslevering. Her kan du læse yderligere om vores priser og leveringstider.


Ved at klikke her kommer du til forsiden og kan læse mere om Studiekorrektur.dk

STUDIEKORREKTUR

Følg Studiekorrektur på Facebook
Se Studiekorrektur på Trustpilot
Betalingskort
© 2024 - Korrekturselskabet ApS - CVR-nr: 37341185 - All rights reserved.