Ph.d.-korrektur


Med stor glæde vil jeg i dag fortælle jer om, at vi netop i denne uge har hjulpet mange studerende med at læse korrektur på specialer, på bachelorprojekter og på afhandlinger, ikke mindst. Faktisk modtog jeg (Martin) en henvendelse fra en noget presset studerende. Hun var ved at lægge sidste hånd på sin ph.d.-afhandling, og hun ønskede sig brændende at få en af vores professionelle korrekturlæsere til at læse korrektur på ph.d.-afhandlingen.

 

Jeg satte mig ind i hendes perspektiv, og sammen lagde vi en slagplan for, hvordan korrekturlæsningen skulle forløbe.

Jeg bookede en tid hos en af mine skarpe korrekturlæsere, der arbejder på freelance-basis, og således aftalte vi også, hvor lang tid vi skulle bruge på at læse korrektur på afhandlingen. Det viste sig, at vi kunne levere inden for 72 hverdagstimer. Vi tog endog weekenden i brug, så vi gik på kompromis, netop fordi vi ved, hvor svært det er at vente på, at ens opgave er til korrekturlæsning.

Studiekorrektur

På den måde kan det slås fast, at ph.d.-korrektur kan nås, næsten uanset deadline, og prisen bliver altid god.

I denne situation drejede det sig om ca. 140 sider, og vi aftalte, at det var bedst med Premiumkorrektur, idet der her ville blive garanteret, at sproget blev gjort mere flydende. Jeg ved, at vores korrekturlæser, der havde modtaget denne opgave, arbejdede på højtryk, og jeg ved, at vedkommende nød det, for det er altid rart, sådan helt ind i hjertet, at hjælpe med at læse korrektur på opgaver.

Vi er simpelthen så glade for at kunne tilbyde de studerende billig korrekturlæsning. Vi er glade for, at alle de studerende er så vilde med os. Se blot her.

Skal vi også hjælpe dig med korrekturlæsning af dit speciale, eksempelvis? Vi kan med stor præcision læse korrektur på engelsk og på dansk, og vi kan gøre det inden for kort tid og til en god pris. Du får dermed altid et godt tilbud på korrekturlæsning hos os. Faktisk vil jeg anbefale dig at reservere tid til korrektur netop nu, for der er rift om vores tider.

No reviews yet
Write a review
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

STUDIEKORREKTUR

Følg Studiekorrektur på Facebook
Se Studiekorrektur på Trustpilot
Betalingskort
© 2024 - Korrekturselskabet ApS - CVR-nr: 37341185 - All rights reserved.