Korrekturlæsning af et speciale i weekenden

Det er naturligvis muligt at få læst korrektur på sit speciale i weekenden. Det kan der ikke herske nogen tvivl om.

Det er netop sådan, at vi hos Studiekorrektur udmærket er klar over, at mange studerende er særdeles presset på tid, når det handler om specialer på dansk og engelsk, for afleveringsdatoen nærmer sig med hastige skridt, og det kan være svært at følge med, for der er jo så ganske meget, der skal skrives ned, meget der skal læses, og hvordan får man i det hele taget tid til at få læst korrektur på sit eget speciale?
Spørgsmålet banker på.


Men fortvivl ej. Vores professionelle freelance korrekturlæsere vil med stor glæde læse korrektur på dit speciale, hvad enten det er skrevet på dansk eller engelsk. Vi samarbejder udelukkende med de bedste korrekturlæsere i verden, ganske enkelt, og derfor kan du trygt stole på, at vi kan læse korrektur med det samme, også gerne korrekturlæsning i weekenden. Det er intet problem for os. Vi er ganske vilde med at korrekturlæse danske og engelske specialer. Vi vil meget gerne hjælpe dig med korrekturlæsning af specialer, kan du tro.

Studiekorrektur

Vores leveringstider er korte, og vores priser på korrektur er lave, de er særdeles studievenlige, så så det kan med andre ord virkelig på alle planer betale sig at lade os læse korrektur på dit speciale. Du kan måske spørge dig selv, hvad prisen på korrekturlæsning af et speciale er. Svaret er, at det kommer ganske an på, hvor mange sider det drejer sig om. Vi kan slå fast, at det ca. rammer 1800 kr. – det er en meget studievenlig pris, for det hører med til historien og den lave pris, at det er særdeles kompetente og meget erfarne korrekturlæsere, der arbejder sammen med os.

Du er meget velkommen til at læse mere om vores billige specialekorrektur.

Skal vi hjælpe dig med at få rette op på dine kommafejl? Skal vi hjælpe dig med at skrive et godt speciale? Skal vi lette dit arbejde i specialeprocessen?
Martin hjælper dig meget gerne frem mod en tid til korrektur.
No reviews yet
Write a review
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

STUDIEKORREKTUR

Følg Studiekorrektur på Facebook
Se Studiekorrektur på Trustpilot
Betalingskort
© 2024 - Korrekturselskabet ApS - CVR-nr: 37341185 - All rights reserved.