Studiejobansøgninger uden korrektur er en fejl

Studiekorrektur
Når du skal søge studiejob, så handler det i høj grad om at lave en jobansøgning uden væsentlige fejl. Grunden hertil ser du nedenfor:
 

Få studiejobbet via korrekturlæsning

Selvom de nyeste regler for dansk retstavning giver en lang række muligheder for at skrive ord på flere forskellige måder, så skal du som afsender af din ansøgning tænke på, hvem der er modtageren.


Modtageren er måske mere end 20 år ældre end dig, og du kan ikke forvente, at modtageren har samme moderne måde at stave på, som du er vant til. Så du kan vælge at sige, at det er ikke dit problem, eller at gøre dig umage og komme i betragtning til at få jobbet. En måde at gøre sig umage på er ved at bruge sitet studiekorrektur.dk, hvor du automatisk får viden om det danske sprogs udvikling og nuancer. 

I den sammenhæng er det også værd at nævne, at kommatering efter de moderne regler for retstavning er anderledes end for blot få år siden. Igen: tænk på modtageren. I stedet for at sætte kommaer, som du har lyst til, så brug kommateringen til at hjælpe modtageren med læsningen af din ansøgning. Derved kommer du tættere på at blive indkaldt til jobinterview.

Ordets nuancer eller synonymer er væsentlige, når du eksempelvis søger et studiejob. Du kan via din ansøgning vise, at du behersker og kan nuancere dit sprogbrug. Eksempel: Du vil gerne fortælle, at du er udadvendt. Vil du skrive udadvendt, kontaktsøgende eller ekstrovert?
Ordet udadvendt, er et neutralt dagligdagsord. Kontaktsøgende har en negativ klang. Ekstrovert har akademisk signalværdi.

Ligeledes skal du passe på ikke at skrive det samme to gange, blot med andre ord. Eksempel: Jeg er lærenem og har let ved at tilegne mig ny viden.
Undgå at bruge alt for mange klichéer, og vil du bruge faste vendinger, så brug vendingerne korrekt. Eksempelvis hedder det ikke på den korte og på den lange bane. Den korrekte ordlyd er: på kort sigt og på lang sigt.
Som du sikkert kan fornemme, så er der en lang række faldgruber, men hjælpen er ikke langt væk. Brug blot dette website, så er du i gode hænder.


Find studiejobbet

Vi kan hjælpe dig med korrekturlæsning af din uopfordrede ansøgning, men også når du har fundet et konkret studiejob, eksempelvis via studiejob-danmark.dk.
Det er en jobportal, hvor du finder en lang række forskellige studiejobs i forskellige brancher. Det betyder derfor også, at der er muligheder for at finde et job henholdsvis ved siden af dit studie og som en del af dit studie - eller i forbindelse med, at du dimitterer fra dit studie.

Jobportalen er landsdækkende, og da du kan komme i kontakt med os online, så er det derfor lige meget, om du søger Studiejob København eller studiejob i en hvilken som helst anden by i kongeriget Danmark.
No reviews yet
Write a review
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

STUDIEKORREKTUR

Følg Studiekorrektur på Facebook
Se Studiekorrektur på Trustpilot
Betalingskort
© 2024 - Korrekturselskabet ApS - CVR-nr: 37341185 - All rights reserved.