✅ Korrektur af din bachelor

Korrektur af bachelorafhandlinger/bacheloropgaver har vi stor erfaring med hos Studiekorrektur. Vi sørger for at læse korrektur på din bachelor, så den fremstår i skarp stand uden sproglige eller grammatiske fejl. Vi læser også korrektur på afhandlinger.

Uagtet hvilket fagområde du skriver din bachelor inden for, er vores erfarne korrekturlæsere hos Studiekorrektur i stand til at håndtere korrekturen og optimere din opgave sprogligt. Hvis du vil finde prisen på korrektur af din bachelor eller allerede er klar til at bestille, kan du gå videre til vores bestillingsside.

Reservation af tid til korrektur af din bachelor?

Vi anbefaler, at du går ind på vores reservationsside og sørger for at reservere tid til korrektur af din bachelor i god tid. På den måde kan vi garantere, at vi har plads til dig i kalenderen, da vi i perioder har begrænset kapacitet.

Du kan eventuelt fordybe dig i vores servicer her.

Bachelorkorrektur

På reservationssiden udfylder du blot formularen, hvorefter du modtager en bekræftelsesmail om, at reservation af tid til korrektur af din bachelor er registreret. Du kan naturligvis altid skrive til os og rykke datoen for forventet indsendelse, sideantal mv., hvis noget skulle ændre sig.

 

Grunde til at få læst korrektur på sin bachelor

Når censor eller vejleder skal vurdere din bachelor, vil sproglige og grammatiske fejl utvivlsomt påvirke helhedsindtrykket og forstyrre det indholdsmæssige. Derfor vælger de fleste studerende at få nogen til at læse korrektur på deres opgave; at vælge professionelle korrekturlæsere hertil må betragtes som en optimal løsning.

Man har som studerende brugt mange timer og arbejdet intensivt med udarbejdelsen af sin bachelor - primært med fokus på indholdet; derfor kommer man helt automatisk til at læse sig blind på en hel del småfejl. Isoleret set udgør disse måske ikke den store trussel hver især, men det overordnede helhedsindtryk styrkes betragteligt, når de alle elimineres vha. professionel korrektur af din bachelor.

Af ovennævnte årsager vælger mange studerende derfor at få Studiekorrektur til at finpudse deres bachelor gennem kompetent korrekturlæsning og sproglig optimering. Din bachelor er afslutningen på tre års hårdt arbejde - lad os hjælpe dig med at få sat kronen på værket. 

Søger du måske speciale på engelsk, rettelse på engelsk, hjælp til bachelor opgave, engelsk grammatik opgaver, bachelor opgave hjælp, speciale hjælp, hjælp til speciale? 
Det kan også være, du søger en betalæser? 

Du er altid meget velkommen til at kontakte os.

Du kan også læse mere om vores servicer her.Opgavesparring? 

Det er en disciplin at skrive en god opgave. 
Du skal vide, at vi også tilbyder hjælp med opgaven.
Vi vejleder i at skrive en god opgave. Hvem håndterer korrekturen af din bachelor?

Vi samarbejder udelukkende med professionelle, erfarne korrekturlæsere, der lever af at spotte og udbedre sproglige samt grammatiske fejl i akademiske opgaver, specialer og afhandlinger - herunder bachelor. 

Vores krav til korrekturlæserne er høje, og på den måde sikrer vi, at din bachelor kun bliver korrekturlæst af de dygtigste sprogspecialister. Læs mere om vores korrekturlæsere.


Priser og bestilling af korrektur af bachelor

 

 • Standardkorrektur

  2995
  • Korrektur mht. stavning, 
   tegnsætning og grammatik.
  • Pris: kun 29,95 DKK
   pr. normalside a 2.400 tegn
   (inkl. mellemrum).
 • Premiumkorrektur

  3495
  • Korrektur mht. stavning, 
   tegnsætning og grammatik.

   Inkl. lette sproglige tilretninger 
   og optimeringer.

  • Pris: kun 34,95 DKK
   pr. normalside a 2.400 tegn
   (inkl. mellemrum).