✅ Studierettelser


Vi er de bedste og billigste, når det kommer til korrektur på din opgave. Det kan vi garantere dig.


Du kan netop med ro og tillid sende din opgave til os, hvis du har brug for studierettelser. Vi sørger for at rette din opgave igennem, så der ikke er nogen former for fejl, hverken grammatiske eller sætningsmæssige fejl og mangler.

Alle vores korrekturlæsere er professionelle. De har flere års erfaring med at læse korrektur på opgaver. De er derfor de bedste, når det kommer til korrektur på specialer, eksempelvis, og vi kan garantere dig, at du ved at bestille korrektur hos Studiekorrektur kan sikre dig studierettelser til en god pris og med en meget kort leveringstid.

Vi sørger nemlig for, at der er mulighed for at gå i gang med at studierette din opgave, med det samme vi modtager den til Studiekorrektur.


Studierettelser - speciale korrektur - bachelor korrektur - SRP-korrektur - ph.d.-korrektur

Martin er manden, du skal skrive eller ringe til, hvis du vil sørge for, at vi hos Studiekorrektur har tid til at rette din opgave igennem. Med vores studierettelser er du sikker på, at din opgave er i gode hænder. Vores professionelle korrekturlæsere går aldrig på kompromis med kvaliteten, når det kommer til korrekturlæsning.

Vi tilbageleverer altid et gennemarbejdet eksemplar af din opgave, og vi sørger for at gemme din opgave i to udgaver; en med korrektionstegn og en uden korrektionstegn. Så hvis du spørger, hvordan retter I? Hvordan læser i korrektur på min opgave? – kan vi omgående give dig svare: Svaret ligger netop her i den videre forklaring af vores studierettelse.

Først og fremmest sørger korrekturlæseren for, at funktionen ’registrér ændringer’ er slået til. Det er den, der sikrer dig, at korrekturlæsningen kan spores. Når den udvalgte korrekturlæser sætter et komma, sætter et punktum eller ændrer på en sætning og retter en stavefejl, vil det fremgå tydeligt i din opgave.

Alle korrekturlæserens rettelser vil med andre ord blive sporet, og det er din sikkerhed for, at vi ikke overtræder nogen grænser. Faktisk er du herre over rettelserne efterfølgende, for du kan acceptere eller afvise hver enkelt rettelse, og på den måde finpudser og justerer du din opgave, når den har været til korrekturlæsning hos os.

Hvis du er meget presset på tid, og hvis du gerne vil have, at vi gør arbejdet færdigt, kan du tage udgangspunkt i udgaven, der hedder uden korrektionstegn, idet alle de rettelser, korrekturlæseren har foretaget sig i sin Studiekorrektur, allerede og dermed på forhånd er blevet accepteret og implementeret i opgaven.
Det er således vores måde at rette din opgave.


 

Studiekorrektur tilbyder korrektur til en god pris

Vi arbejder altid med studievenlige priser. Vi giver altid studierabat på korrekturlæsning af specialer og andre opgaver, idet denne rabat netop er indregnet i vores priser. Vi kan dermed sikre dig den bedste og billigste form for korrektur på studieopgaver. Der er med andre ord tale om billig opgavekorrektur og studierettelser til en god pris.

Prisen bliver altid udregnet på baggrund af det samlede antal normalsider. Det vil sige, at prisen er meget direkte og tilpasset lige netop dit behov.

Der er med andre ord tale om en individuel form for korrekturlæsning af opgaver hos Studiekorrektur. Denne form har vi med rette valgt for at gøre det tydeligt, at der skal være forskel i prisen på korrektur. Det fungerer ikke, hvis det er en fast specialepris på korrektur, vi opererer med, for ikke alle har lige mange sider til korrekturlæsning.

Studierettelser

Vi kan i den forbindelse tilbyde to former for Studiekorrektur: Premiumkorrektur og Standardkorrektur. Der er markant flest, der vælger at lade den udvalgte korrekturlæser hos Studiekorrektur læse korrektur på opgaven ud fra Premiumkorrektur. Det er simpelthen, fordi det er den mest tilbundsgående studierettelse. Her vil korrekturlæseren naturligvis sætte komma, ligesom stave- og tastefejl vil blive elimineret.

Herudover vil korrekturlæseren også rette kringlede sætninger eller misvisende afsnit. Det er på den baggrund, rigtig mange studerende vælger, at Studiekorrektur skal tage hånd om deres opgave, for her får man den bedste korrekturlæsning, uden tvivl. Det vidner vores profil på Trustpilot også om. Den er vi meget stolte af.

 

Studiekorrektur har læst korrektur på tusindvis af opgaver

I 2014 skød Studiekorrektur konceptet billig korrekturlæsning for studerende i gang, og løbet er ikke slut endnu, overhovedet ikke, for vi er stolte af, at vi er de foretrukne, når det kommer til at læse korrektur på studerendes opgaver.

Det var Alexander og Jacob, der som to studerende fik idéen. Faktisk var det sådan, at de selv sad og svedte gevaldigt over en opgave, de skulle have færdiggjort, og de er såmænd selv temmelig gode til at sætte komma og stave. En af deres venner var måske knap så god, og han spurgte, om de kunne hjælpe. Straks brød idéen frem: Hvis du har brug for hjælp til korrekturlæsning, kan det da være, at andre også vil have hjælp til at få læst deres opgave igennem.

Straks blev Studiekorrektur.dk en realitet, og fra første færd var der opgaver at rette igennem for stave- og tastefejl, mens også kommaet skulle sættes på plads. Et par professionelle korrekturlæsere blev efter en krævende test tilknyttet, og de skulle fodres med studieopgaver. Og det blev de virkelig!

Billig studiekorrektur med gode studierettelser

Det var endda tid til inden for ganske kort tid at udvide med flere professionelle korrekturlæsere, idet der virkelig var rift om Studiekorrektur, for det var kommet langt ud – det var rygtedes, at Studiekorrektur kunne læse korrektur på opgaver, der var skrevet af studerende.

Der var rigtig mange studerende, der ønskede at få læst korrektur på deres opgave, og derfor rettede de direkte henvendelse til Studiekorrektur.dk og spurgte om muligheden for studierettelse og opgavekorrektur, korrekturlæsning til en god pris, og hvordan det nu ellers kan lyde. Prisen, fandt de lynhurtigt ud af, var god. Der er tale om Studiekorrektur til en god pris, må det siges.

Martin var en af de nye korrekturlæsere. Han havde selv læst korrektur for mange, og han syntes, at dette var et meget spændende koncept. Han fik adskillige opgaver tilsendt. Han var således med til at læse korrektur på specialer, på bacheloropgaver, på SRP-opgaver. Han var også manden bag en god og grundig korrekturlæsning af ph.d.-afhandlinger og masteropgaver. Han har endog været med til at læse korrektur på disputatser, og derfor kan han virkelig fortælle, at der er basis for Studiekorrektur.

Lynhurtigt var der mange korrespondancer og koordineringsopgaver. Derfor blev han også hentet ind til at tage hånd om de mange henvendelser fra studerende. Der var på dette tidspunkt – 2016 – rigtig mange studerende, der skrev eller ringede til Studiekorrektur for at høre, om de kunne hjælpe med at læse korrektur? Om det var rigtigt, at man kunne betale en for at læse korrektur på sin opgave? Nogle spurgte, om det er lovligt at få læst korrektur på sit speciale, eksempelvis.

Her kunne Martin med det samme berolige den studerende med, at det er 100% lovligt at få læst korrektur på sin opgave.

Det er faktisk sådan fat, at rigtig mange undervisere endda anbefaler, at man får en anden til at korrekturlæse sin opgave, for man ender ganske enkelt med at stirre sig blind på sin opgave og på sin måde at skrive på. Derfor kan man ikke uden videre selv læse korrektur på sin opgave.

Martin er nu driftansvarlig. Han er partner, og han brænder for at sende studerendes specialer, bachelorprojekter, ph.d.-afhandlinger, SRP-opgaver, masteropgaver etc. videre fra kontoret og til korrektur hos en af de bedste korrekturlæsere i Danmark eller i den engelsktalende verden.

Bachelorkorrektur billigt

Siden 2014 har Studiekorrektur læst korrektur på mere end 5000 opgaver, herunder specialekorrektur, bachelorkorrektur, SRP-korrektur, Phd.-korrektur, studie korrektur til en god pris – mange finder os netop ved at søge på os, og Martin svarer omgående på de spørgsmål, der måtte tikke ind. Du kan fange ham på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på 7199 8084.

Det er sådan, at vi nu er oppe på mere end 30 korrekturlæsere – engelske såvel som danske, og vi vil meget gerne hjælpe dig med at få en god karakter for din opgave.
Er det nødvendigt at reservere tid til Studiekorrektur på mit speciale?

Det er ikke som sådan nødvendigt at reservere tid til korrekturlæsning hos Studiekorrektur, men hvis du vil være sikker på, at vi har tid til at korrekturlæse dit speciale eller din SRP-opgave eller din bacheloropgave, er det en meget god ide at reservere tid til korrekturlæsning. Der er nemlig rigtig mange studerende, der er på forkant med deres deadline, idet de vælger – i god tid – at reservere tid til korrektur hos Studiekorrektur.

Det er vores håb, at du vil tage muligheden for billig korrekturlæsning og tid til korrektur med i dine overvejelser. Reserverer du tid til Studiekorrektur, har du den dato at skrive dig op imod, og det er således en form for deadline, der giver dig tid til den meget vigtige korrekturlæsning. Det er klart, at det er et tilbud om korrektur på din opgave.

Det er ikke, fordi det koster dig noget at booke tid til Studierettelser, men det er gratis korrekturlæsning – en mulighed for korrektur hos Studiekorrektur – og det er da værd at tage med i betragtning, tænker vi. Martin er manden, der holder overblikket, og han booker gerne en korrekturlæser til dig og din opgave. Han vil meget gerne høre lidt om den opgave, du skriver på, for så kan han på den baggrund vælge den bedst egnede og den mest erfarne korrekturlæser til at tage hånd om din opgave.


 

Korrektur på engelsk og dansk

Vi samarbejder med de bedste danske og engelske korrekturlæsere. Det, der er så afgørende for os, er, at man har modersmål i det sprog, man korrekturlæser på. Derfor har alle vores engelske korrekturlæsere engelsk som modersmål. De er bosat forskellige steder. Der er derfor tale om engelske korrekturlæsere fra England, Irland, Australien, Tyskland, USA, Filippinerne og andre lande.

Det er der en vis ræson i, for hvis du eksempelvis er utroligt presset på tid, og du kan se, at din deadline nærmer sig meget hurtigt, kan vi hjælpe dig med god og hurtig korrekturlæsning. Det er nemlig vigtigt, at man afsætter tid til at få læst sit speciale, eksempelvis, igennem.

Hvis du fortæller os, at du ikke har ret meget tid, men at du meget gerne vil have Studiekorrektur til at rette dit speciale igennem for fejl og mangler, kan Martin sørge for, at specialet bliver sendt enten til USA eller til Filippinerne, og så kan du gå i seng og vide, at du vil modtage dit speciale igen, når du er stået op.


Det er netop en korrekturlæsning, der krydser grænser, landegrænser såvel som tidsgrænser. Det er zoneopdelt og direkte korrekturlæsning på engelsk. Vi kan selvfølgelig også give dig en god pris på engelsk korrekturlæsning. Skriv endelig til Martin, hvis du er interesseret i at modtage et godt tilbud på engelsk korrekturlæsning af din bacheloropgave eller af dit speciale.
 


Speciale til korrektur – bachelor til korrektur – SRP opgave korrektur?

Vi læser korrektur på alle former for studieopgaver – det er der ikke nogen tvivl om, og vi tilbyder korrekturlæsning af din opgave til en rigtig god pris. Du kan altid sikre dig et uforpligtende tilbud på korrekturlæsning hos Studiekorrektur ved at tage direkte kontakt til Martin.

God pris på korrektur hos Studiekorrektur.dk

Vi tilbyder korrekturlæsning af specialer, korrekturlæsning af bacheloropgaver, korrekturlæsning af SRP-opgaver, og vi gør det med flair for den gode og betydningsfulde korrekturlæsning. Vi giver dig den bedste oplevelse med Studiekorrektur, og du får studierettelser til en meget god pris. Vi har med et fint ord speciale i at læse korrektur på specialer, så Studiekorrektur er specialekorrektur, når det er bedst.

I maj måned er det netop specialekorrektur, vi er eksperter i, og her er det altså temmelig afgørende, at du reserverer tid til korrekturlæsning, for her er der rigtig mange studerende, der søger efter en korrekturlæser, der kan rette et speciale igennem. Der er mange, der vil have hjælp til at få sat komma i specialet, blandt andet.
 


Læs og ret min opgave

Vores korrekturlæsere læser meget gerne din opgave igennem og sørger for, at der ikke er nogen fejl og mangler.
Vores professionelle korrekturlæsere vil alle sammen meget gerne rette din opgave igennem.

Vi sætter komma.
Vi retter til med hensyn til stave- og tastefejl.
Vi omskriver kringlede og misvisende sætninger.
Vi har gode priser på korrekturlæsning af opgaver.

Vi hjælper dig frem mod en god karakter for din opgave. Vil du gerne have 12 for din opgave, kan Studiekorrektur være et rigtig godt valg.


Priser og bestilling af korrekturlæsning hos Studiekorrektur

 

 • Standardkorrektur

  pr.
  normalside
  2995
  • Korrektur mht. stavning, 
   tegnsætning og grammatik.
  • Pris: kun 29,95 DKK
   pr. normalside a 2.400 tegn
   (inkl. mellemrum).
 • Premiumkorrektur

  pr.
  normalside
  3495
  • Korrektur mht. stavning, 
   tegnsætning og grammatik.

   Inkl. sproglige forbedringer.

  • Pris: kun 34,95 DKK
   pr. normalside a 2.400 tegn
   (inkl. mellemrum).

No reviews yet
Write a review
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0