Besked

Denied access.

Korrektur billig | Korrekturlæser søges

Velkommen til Studiekorrektur! 


Korrektur hos Studiekorrektur med professionel korrekturlæser

Vi vil her gerne gøre dig opmærksom på, at vi læser korrektur på alle former for studieopgaver.

Vi tilbyder ligeledes Opgavesparring på opgaver.

Alt sammen foretages af vores knalddygtige professionelle korrekturlæsere, der har flere års erfaring med at læse korrektur.

 

Spørgsmålet er:
 
Det er meget simpelt: 

Vi udfører korrektur ud fra dit valg. 
Du kan vælge imellem Standardkorrektur eller Premiumkorrektur

Du får altid en personlig feedback med i købet og adgang til direkte support.
Al korrekturlæsning foregår med fortrolighed.


Korrekturlæser søges ?


KONTAKT MARTIN

- Du kan også altid kontakte Martin på 7199 8084
eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Hvis du allerede nu ønsker at modtage et uforpligtende tilbud, er du meget velkommen til det her ⤵️

Mere om Studiekorrektur

Vi har med stor glæde og ildhu skrevet yderligere om det at få læst korrektur hos os i en række mere detaljerede artikler, som du muligvis vil kunne finde ganske anvendelige, når du ligesom mange andre studerende går efter at skrive en god opgave, som giver dig en god karakter.


Hvis du allerede nu ønsker at modtage et uforpligtende tilbud, er du meget velkommen til det her ⤵️


Hjælp til opgave - det er en forespørgsel, mange studerende lufter, efterhånden som det skrider frem med opgaven. Mange har fundet ud af, at forespørgslen med det samme samles op af Studiekorrektur.dk, hvor vores professionelle korrekturlæsere sidder klar til blandt andet at læse korrektur på bachelor, korrektur på speciale, korrektur på masteropgave, og der er altså tale om suveræn og billig korrektur.
Du kan bestille korrektur med det samme.


 

Korrekturlæser søges

Er du en af de mange studerende, der, efterhånden som specialet er ved at nå sin deadline, søger en korrekturlæser? Studiekorrektur er utvivlsomt landets førende korrekturlæservirksomhed, for vi har et meget tæt samarbejde med de bedste korrekturlæsere i Danmark. For at trumfe det kan vi endda bryste os med at have et direkte samarbejde med de bedste engelske korrekturlæsere. Således kan vi endog tilbyde korrekturlæsning på engelsk udført af en professionel engelsk korrekturlæser bosiddende i enten Irland, USA, England eller Australien. Når vi opererer på tværs af tidszoner, kan vi meget fleksibelt tilbyde korrektur online og uden tid som en presserende faktor.

Så derfor er du havnet det rette sted, nu når det drejer sig om korrekturlæsning. Hos Studiekorrektur finder du den bedste korrekturlæser, der læser korrektur i Word. Vi tilbyder hos Studiekorrektur korrektur online, så man kan med rette kalde os de studerendes bedste ven og lidt smart se os som en form for korrektur app.
Lad os gå lidt videre med vores korrekturlæsere, for du er sikkert nysgerrig efter at høre nærmere om dem.

Billig korrektur

De har alle en uddannelse inden for sprog og kommunikation, og vi sikrer os gennem en særlig udvælgelsesproces, at der er vægt bag. Således er det afgørende, at man som korrekturlæser kan demonstrere det rette erfaringsgrundlag, samtidig med at det er meget fordelagtigt at kunne påvise, at man er certificeret korrekturlæser. Sagen er nemlig den, at vi hos Studiekorrektur på ingen måde ønsker at gå på kompromis med kvaliteten af korrekturlæsningen. Korrekturlæsning hos os skal kort og godt være fremragende, og det er billig korrekturlæsning udført af de bedste korrekturlæsere.
Du kan læse mere her.
 


Speciale hjælp af korrekturlæser:

Du tænker måske nærmere over, hvilken form for korrekturlæsning Studiekorrektur tilbyder?
Vi tilbyder korrektur på opgaver, og lad os nævne forskellige indgangsvinkler: speciale på engelsk/rettelse på engelsk, hjælp til bachelor opgave, hjælp til speciale, speciale hjælp, korrekturlæsning dansk, korrekturlæsning bachelor, korrekturlæsning billig.

Billig korrektur

Sådan bliver det ganske flittigt beskrevet i søgninger rundt om på nettet, og det afspejler ganske givet, at de studerende i en presset situation har akut brug for hjælp til at sætte ekstra fokus på det sproglige felt i en given opgave. Således har vi specialiseret os i at tilbyde billig korrektur til studerende, så de slipper for at slide ekstra meget i at få sat kommaet på plads. Har du eventuelt forsøgt dig med en søgning på afhandling korrektur, kan vi hos Studiekorrektur straks støde til.

Vi læser korrektur i Word. Du uploader opgaven til os via vores hjemmeside. Derfra sender vi opgaven ud til den udvalgte korrekturlæser, som skal bruge meget kort tid på grundigt at gå din opgave igennem. Dernæst sendes opgaven retur til dig, og det sker over e-mail. Du får to dokumenter: et uden korrektionstegn, hvor alle korrekturlæserens direkte rettelser er blevet implementeret, og et med korrektionstegn, og her får du lejlighed til at kigge korrekturlæserens rettelser nærmere efter.

Søger du efter korrekturlæsning test, kan vi i sjældne tilfælde give dig mulighed for det, men det hører med til historien, at eftersom vi tilbyder så billig korrektur, der dog, om end det grænser op til det, ikke er gratis korrektur, er det ikke umiddelbart med i prisen at modtage en korrekturtest. Dog skal det ikke afskrække dig fra at kontakte os, så Martin kan høre nærmere om dine behov.

Billig korrekturlæsning

Du spørger garanteret dernæst til prisen via denne vending: korrekturlæsning pris?
Svaret kan vi straks give dig, for vi har en meget gennemsigtig model. Du betaler en fast pris pr. normalside. Hos os svarer én normalside til maks. 2.400 anslag med mellemrum, og der er to modeller med hensyn til korrektur:
 
 • Standardkorrektur:
  • En basal form for korrektur, hvor kommaet bliver sat behørigt på plads, mens også stave- og slåfejl bliver tilrettet.
 • Premiumkorrektur:
  • Du får her den basale form for korrekturlæsning, samtidig med at korrekturlæseren fokuserer på sproget på sætningsniveau. Det betyder slet og ret, at en eventuel kringlet sætning vil blive omformuleret, således at den står skarpere frem.
 


Engelsk grammatik retter?

Mange ser det som engelsk grammatik opgaver, og faktisk er det blot endnu et udtryk for, at studerende søger med lys og lygte efter korrekturlæsning på engelsk. Her er Studiekorrektur den bedste kammerat – vi hjælper studerende i nød, og det er billig og hurtig korrektur.

Hvad enten du har et speciale på engelsk eller et bachelorprojekt på engelsk, vil vores engelske korrekturlæsere meget gerne hjælpe dig med at få styr på den engelske grammatik.
Du søger måske af og til på, hvordan man staver til et ord, eller om der skal være komma i en given sætning, og du finder måske ikke tegn på, at det sådan lige er til at søge frem. Lad derfor Studiekorrektur være din korrektur-ordbog, for hos os kan du slippe for at slå op fra gang til gang, men simpelthen sende os hele opgaven og modtage den i rettet form. Det var en smart måde at skrive det på, for det kan naturligvis også lade sig gøre at sende opgaven til os i brudstykker – vi er netop meget fleksible.

Vi har rettet tusindvis af opgaver, og derfor kan vi med rette slå fast, at vi kan svare på dit spørgsmål, der konkret lyder: bachelor opgave hjælp eller speciale engelsk. Vi er derfor hos Studiekorrektur din nære ven udi de sproglige omgivelser.

Book tid til korrektur

Du er givetvis meget presset, og du ønsker hurtig korrektur, men du føler ikke, at du kan finde den bedste korrektur. Vi kan hjælpe med lynhurtig levering, idet vi opererer med maks. 72 hverdagstimer i leveringstid (3 hverdage), når det kommer til opgaver på mere end 20 normalsider. Det er endog muligt (mod et gebyr) at tilkøbe ekspreslevering, som omgående vil sende dig frem forrest i køen.
 


Korrekturlæsning pris

Prisen på korrektur er fordelagtig, for vi har hos os indregnet en studierabat, som du ikke umiddelbart finder andre steder. Sagt med andre ord: Vi har studievenlige priser, så alle studerende kan være med.

Om det er en masteropgave, en ph.d.-afhandling eller en bachelor, ja eller en SRP-opgave, er vi på dupperne.

Priserne er gode – korrekturlæsning billig, sådan kan din søgning på Google lyde, og atter har vi hos Studiekorrektur svaret.
Prisen pr. normalside er med Standardkorrektur 29,95 DKK, mens den med Premiumkorrektur er blot 34,95 DKK.

Har du søgt efter korrekturlæsning dansk, og har du derfor brug for hjælp til bachelor opgave, sådan som du måske søger, kan vi hos Studiekorrektur række hånden venligt ud. Lad os eksempelvis sige, at du søger korrektur online af din bacheloropgave, og at den fylder 25 normalsider.
Prisen vil da med Premiumkorrektur være: 873,75 DKK.

Beløbet vil blive reserveret på din konto, og pengene vil først blive trukket, når vi sammen har sikret os, at du har modtaget opgaven fra korrekturkontoret.
Uploader du opgaven en tirsdag formiddag, og vælger du normal levering, kan vi med garanti slå fast, at du har opgaven igen senest fredag formiddag, altså i den samme uge!
 

Korrektur gratis

Korrektur retter

Vi retter alle former for opgaver, og vi er særdeles professionelle og hurtige til det. Korrekturlæsning af speciale, korrektur på bachelorprojekt, korrekturlæsning af afhandling, korrekturlæsning af masteropgave – kær opgave har mange navne, men ét ligger fast: Kommaet er svært at få styr på! Derfor er vores korrekturlæsere virkelig parate til at sætte det på plads.

Vi retter opgaver ud fra det grammatiske komma, såkaldt startkomma, for så er der intet at rafle om, idet retskrivningsordbogen da altid kan konsulteres direkte og give et afgørende svar.
Vidste du, at mangelfuldt sprog i en opgave kan trække gevaldigt ned, når censor sidder med de skarpe briller og spidse øjne og skal bedømme din opgave? Da ville det virkelig være fordelagtigt for dig at overveje at få en af vores professionelle korrekturlæsere til at læse din opgave igennem og derved sikre dig, at du får finpudset din opgave – og hvem ved, måske får du hævet karakteren.

Bachelorkorrektur billig

Det kan sagtens være, at du har en rigtig god fornemmelse med din opgave, og at du umiddelbart tænker, at det ikke er strengt nødvendigt med korrekturlæsning. Det er naturligvis helt op til dig. Lad os dog minde om, at vi aldrig har hørt om, at en opgave er fejlfri, og at det kan være noget så vanskeligt at læse korrektur på sin egen opgave, idet der er stor risiko for at stirre sig blind på sin opgave – der er derved fejl og mangler, der slipper forbi opgaveskriverens synsfelt.

Her er det afgørende med professionel korrekturlæsning, idet fejl og mangler typisk fanges med det samme i en grundig og gennemført korrekturlæsning.

Og på spørgsmålet om, hvor lang tid man som studerende bør afsætte til at gå igennem opgaven, når den er blevet rettet, kan vi svare, at vi har gjort det meget enkelt. Hvis du tager udgangspunkt i dokumentet uden korrektionstegn, vil du erfare, at det er meget ligetil, for du slipper for at acceptere hver eneste grammatisk rettelse. Det eneste, du skal forholde dig til, er eventuelle kommentarer til tekststykker og sætninger, hvor korrekturlæseren eventuelt har været en lille smule i tvivl om rettelsen.
 


Rettelse på engelsk

Mange studerende skriver opgaver på engelsk, og det er vi meget opmærksomme på hos Studiekorrektur. Derfor har vi sammensat det bedste team af engelske korrekturlæsere, således at vi også kan tilbyde korrektur på engelsk. Det er ærligt talt meget vanskeligt som dansker at sætte sig ind i den engelske form for grammatik, hvor kommaet skal sættes meget anderledes end på dansk, og alene af den grund er det meget anbefalelsesværdigt at tage kontakt til Studiekorrektur.

Vi er din hjælp med engelsk, når du skriver opgave. Med korrekturlæsning på engelsk kan du sikre dig det klart bedste afsæt op imod afleveringsdato.

Du kan med fordel allerede reservere tid til korrektur, for vi får løbende mange henvendelser.

Du er altid velkommen til at skrive til os eller ringe, hvis du har spørgsmål til vores korrekturlæsning/korrekturlæser. Vi er meget tilgængelige og lytter til enhver kunde, idet vi vægter den personlige og empatiske kontakt meget højt. Derfor kan du vide dig sikker på, at du bliver lyttet til.

Pris på korrekturlæsning 

Trustpilot – fremragende anmeldelse af Studiekorrektur

Vi har fuld forståelse for, at du ønsker en form for validitet i forhold til at vælge os, når det kommer til korrekturlæsning. På den baggrund er vi meget stolte over at kunne demonstrere et ’fremragende’ hos Trustpilot, hvor et udpluk af vores kunder har skrevet om os. Det betyder rigtig meget for os, at vores kunder er glade og tilfredse. Martin følger undertiden op på opgaver, der har været til korrektur hos os, og du kan endda nå at fange ham via mail eller over telefon, hvis du har noget, du ønsker at vende med ham. Han tager hånd om alle former for perspektiver.
Tilfredshed er kort og godt noget, vi værner om, det er et afgørende parameter for os.
 


Fortrolighed

Vi tager meget seriøst og ansvarsfuldt hånd om hver eneste opgave. Vi behandler derfor hver en opgave med største fortrolighed. Korrekturlæserne har hver især underskrevet en fortrolighedserklæring, hvor de forpligter sig til at bortskaffe pågældende opgave efter endt korrekturlæsning. Således er det vores server hos Studiekorrektur, der i en lille rum tid gemmer din opgave for det tilfælde, at der hos dig skulle opstå tekniske problemer, så du har brug for vores hjælp til at hente den korrekturlæste opgave frem fra gemmerne.

Samtidig er det afgørende for os at fremhæve, at du ikke på nogen måde skal være nervøs for, om du på sigt risikerer at blive anklaget for plagiat. Skolernes systemer har naturligvis ikke adgang til vores server, og derfor er opgaven overhovedet ikke synlig for dem. Du kan derfor trygt bestille korrektur af din opgave hos os.

Hvis du er nervøs for, om korrekturlæsning læner sig op ad en ulovlig agenda, kan du forvisse dig om, at det er helt og holdent lovligt, idet det er en gammel tilgang til sproget, som nu med Studiekorrektur er blevet støvet af og optimeret. Det er altid lovligt at få kigget sin tekst/opgave igennem af en med friske og uvildige øjne. Det er først ulovligt, hvis dele af en opgave eller slet og ret en hel opgave bliver skrevet af tredjepart. Og det tilbyder vi i sagens natur ikke – vi er fremragende til korrekturlæsning, og vi vil meget gerne hjælpe dig godt i mål med dit speciale eller din afhandling.
 

bachelor opgave hjælp


Hvem er Studiekorrektur?

Studiekorrektur blev i 2014 stiftet af Jacob Cuculiza og Alexander Ilkjær. De sad selv med studieopgaver og ønskede sig til en mere tilgængelig form for korrekturlæsning. Den online korrektur blev da søsat, og sidenhen har det for alvor taget fart. Martin Rytter Handberg har sidenhen overtaget firmaet. Det er ham, du får fat i, når du ringer på 7199 8084 eller skriver på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
Ret min opgave

Mange studerende fandt med det samme vej til Studiekorrektur, og stadig flere og flere finder os og glæder sig derfra over at have anvendt os.
Løbende er der indgået flere samarbejder med dygtige korrekturlæsere, og det er her væsentligt at fremhæve, at Martin, som selv er korrekturlæser, har et godt blik for, hvordan den gode korrekturlæsning skal forløbe, og derfor er han manden bag en nøje tilrettelagt udvælgelsesproces, hvor kun de bedste korrekturlæsere slipper igennem det fintmaskede net.
Der er nu også basis for korrekturlæsning for erhvervslivet, idet Erhvervskorrektur.dk sidenhen er blevet grundlagt, og straks kom der gang i den variant af korrekturlæsning.
 

Korrekturlæser ordblind

Måske sidder du med et sidste spørgsmål. Findes der korrekturlæsning, der forholder sig til ordblindhed? Hertil skal vores svar lyde rungende: ja!
Vi har allerede nu hjulpet mange studerende, der har været ekstra udfordret grundet dysleksi, og sammen har vi i disse situationer indgået en aftale om dels længere leveringstid og en lidt højere pris, eftersom korrekturlæseren skulle gå mere i dybden med sproget.

Studiekorrektur

Det samme gør sig gældende, hvis dansk ikke er dit modersmål, og du ved, at du skriver lettere kringlet og har ekstra behov for yderligere opmærksomhed på sproget. I sådanne tilfælde må du endelig kontakte os, så vi sammen kan strikke en god løsning sammen.
 

Masteropgave korrektur?

Mange har spurgt til, om vi også læser korrektur på masteropgaver, altså om det er en rettelse, vi kan stå inde for? Dertil er svaret særdeles positivt. Vi har allerede nu rettet mange masteropgaver. Vores korrekturlæsere er vant til at tage hånd om mange forskelligartede opgaver, lige fra SRP-opgaver til masteropgaver. Det er for os underordnet, om det er en opgave i biologi eller i dansk, for vores korrekturlæsere er særdeles effektive og meget fokuserede på det sproglige, hvorfor de kan rette enhver opgave.
Du skal derfor ikke tøve med at kontakte os, hvis du har et spørgsmål til en konkret opgave, hvor du har et behov for sproglig tilretning. Vi er altid parate til at høre om lige netop dit behov.
 

Følg os på Facebook

Vi er særdeles aktive på de sociale medier, og derfor kan du altid komme i kontakt med os. Når du for eksempel sidder med mobilen i hånden og bevæger dig ned i Facebook-feedet og støder på os, vil vi stærkt anbefale dig at tage et nærmere kig på os.
Vi har allerede over 3.000 følgere på Facebook, og de er så heldige at blive påmindet om vores ydelser, ligesom de også er de første til at erfare, når vi eksempelvis kører en konkurrencekampagne, hvor man som studerende har mulighed for at vinde et gavekort til korrekturlæsning. Vil du også have muligheden for det? Følg os!
Vi svarer så hurtigt som muligt på din henvendelse, og vi glæder os til at hjælpe dig.Korrektur online

 

 • Standardkorrektur

  2995
  • Korrektur mht. stavning, 
   tegnsætning og grammatik.
  • Pris: kun 29,95 DKK
   pr. normalside a 2.400 tegn
   (inkl. mellemrum).
 • Premiumkorrektur

  3495
  • Korrektur mht. stavning, 
   tegnsætning og grammatik.

   Inkl. lette sproglige tilretninger 
   og optimeringer.

  • Pris: kun 34,95 DKK
   pr. normalside a 2.400 tegn
   (inkl. mellemrum).

STUDIEKORREKTUR

Følg Studiekorrektur på Facebook
Se Studiekorrektur på Trustpilot
Betalingskort
© 2024 - Korrekturselskabet ApS - CVR-nr: 37341185 - All rights reserved.