Besked

Denied access.

🥇 Korrektur

Studiekorrektur læser korrektur.
Vi har markedets bedste tilbud på korrektur på opgaver. Vi har verdens bedste korrekturlæsere tilknyttet – engelske såvel som danske korrekturlæsere sidder klar til at læse korrektur på netop din opgave. Det kan være, du sidder med et bachelorprojekt, du gerne vil have læst korrektur på. Det kan være, du har et speciale, der trænger til at modtage korrektur, så det står skarpt og sprogligt korrekt frem, når du skal aflevere, og en censor skal bedømme det skriftlige udtryk.

 

Vi har hos Studiekorrektur læst korrektur på tusindvis af opgaver for studerende, og det er altid til enormt stor tilfredshed for de studerende. Korrektur hos Studiekorrektur drejer sig om mere end blot at rette komma. Der er fokus på stave- og tastefejl, samtidig med at der kan ønskes fokus på sproget i form af en lettere sproglig optimering, hvorved kringlede sætninger bliver optimeret og derved bliver tydeligere. Læs gerne mere her.Med korrektur hos Studiekorrektur kan du som studerende give det faglige fuldt fokus og skabe et godt afsæt for et grundigt gennemarbejdet speciale, hvor vi med korrekturlæsning støder til og giver opgaven den afgørende finpudsning – for man skal ikke tage fejl af, at censorer lægger mærke til det sproglige i enhver opgave, og at karakteren undertiden afspejler opgavens sproglige kvalitet. Overlad derfor trygt korrekturlæsningen til Studiekorrektur.

Korrektur billig

Billig korrektur hos Studiekorrektur

Korrekturlæsning er en velkendt og ofte brugt service, for det er altid afgørende at få læst en given tekst igennem med friske øjne, og derfor er korrekturlæsning også helt og aldeles legalt – mange undervisere opfordrer endda til en afsluttende korrekturlæsning. Ikke desto mindre har korrekturlæsning længe været en bekostelig affære, særligt fordi der hidtil ikke har været studievenlige priser på markedet.

Vi har hos Studiekorrektur vitterligt optimeret denne service, og korrekturlæsning er dermed blevet en mulighed, der også rækker ud mod de studerende, som med et SU-budget undertiden skal overveje et sådant skridt nøjere end andre. Vi ønsker hos Studiekorrektur at gå de studerende i møde, idet vi selv ved, hvor afgørende det er, at der bliver læst korrektur på opgaven.

Prisen er derfor god. Du får hos Studiekorrektur billig korrektur og hurtig korrektur. Hos os betaler du pr. anslag med mellemrum, og vi har optimeret leveringstiden, idet vi er bevidste om, at studerende ofte skriver opgave med et vist tidspres. Derfor kan vi i visse tilfælde skære leveringstiden helt ned til 24 hverdagstimer.

Du kan prøve vores prisberegner her, og derefter kan du gå videre til bestil korrektur, hvor du også vil få udregnet leveringstiden for den opgave, du ønsker at få læst korrektur på.
 
Billig korrektur


Korrektur, når du har brug for at få læst din opgave igennem

Korrektur er særdeles vigtigt. Hvis censor vakler mellem den ene eller den anden karakter, er sproget i sandhed virkelig afgørende, idet det da trækker ned, at kommaet eksempelvis ikke er sat korrekt, mens det også trækker ned, at der undertiden har sneget sig stavefejl ind i teksten. Det vil Studiekorrektur gerne til livs, og derfor tilbyder vi Danmarks bedste form for korrektur. Vi læser endda også korrektur på engelsk.

Vi har danske og engelske korrekturlæsere tilknyttet, og vi kan skrive under på, at det er de bedste korrekturlæsere på markedet, vi samarbejder med. De har alle været igennem en meget vanskelig test og en efterfølgende dialog. De har alle stor erfaring med korrekturlæsning, samtidig med at de også alle besidder den rette uddannelsesmæssige baggrund – inden for sprog og kommunikation. De arbejder meget koncentreret og overholder naturligvis den deadline, der er udstukket i forbindelse med upload af opgaven.

 

Fortrolighed

Vi tager grundigt hånd om hver eneste opgave og behandler dem med største fortrolighed. Du kan derfor være helt sikker på, at opgaven ikke kommer ud til tredjepart. Vores korrekturlæsere har underskrevet fortrolighedserklæringer, og alle er sat rigtig grundigt ind i vigtigheden af at behandle opgaverne med største forsigtighed.

Du kan læse mere om fortrolighed og vores behandling af opgaverne her.
 


Korrektur på alle former for opgaver hos Studiekorrektur

Vi har dygtiggjort os i at kunne læse korrektur på alle former for opgaver; korrektur af phd-afhandlinger, korrektur af master, korrektur af SSO-opgaver.

Du kan her stifte bekendtskab med et bredt udpluk af de områder, hvor vi er bemærkelsesværdige sprogspecialister med hensyn til korrektur.
Hvis du har et eller flere spørgsmål, der brænder sig på, kan du altid få fat i Martin, som er Studiekorrekturs ansigt udadtil, og som altid sidder klar ved telefonen, samtidig med at han svarer hurtigt på mail. Fang ham derfor på 7199 8084 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Det er også ham, der tager hånd om korrektur for erhvervslivet.Priser og bestilling af korrektur

 

 • Standardkorrektur

  2995
  • Korrektur mht. stavning, 
   tegnsætning og grammatik.
  • Pris: kun 29,95 DKK
   pr. normalside a 2.400 tegn
   (inkl. mellemrum).
 • Premiumkorrektur

  3495
  • Korrektur mht. stavning, 
   tegnsætning og grammatik.

   Inkl. lette sproglige tilretninger 
   og optimeringer.

  • Pris: kun 34,95 DKK
   pr. normalside a 2.400 tegn
   (inkl. mellemrum).

STUDIEKORREKTUR

Følg Studiekorrektur på Facebook
Se Studiekorrektur på Trustpilot
Betalingskort
© 2024 - Korrekturselskabet ApS - CVR-nr: 37341185 - All rights reserved.