Korrekturlæsere – de gode kan være svære at finde. Vores er fremragende, og de er klar til at hjælpe dig. Hos os kan du vælge en af vores professionelle korrekturlæsere. De er alle meget erfarne. De læser korrektur på specialer, bachelorprojekter, SRP-opgaver, ph.d.-afhandlinger, blandt andet:

Professionelle korrekturlæsere - specialekorrektur, bachelor, SRP, phd.-projekt

SRP-korrektur

Bachelor-korrektur

Speciale-korrektur

Ph.d.-korrektur

Kæmpe ros!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Det var en fantastisk oplevelse at få korrektur på mit speciale af Studiekorrektur. Martin var så fleksibel, og jeg kan ikke sætte en finger på det korrekturlæste. De sørgede for, at opgaven fik et flydende sprog, og at jeg fik en topkarakter. Kæmpe stor ros til Martin og teamet bag Studiekorrektur! Jeg anbefaler alle at bruge Studiekorrektur!

Udvalgte korrekturlæsere til specifikke opgaver

Martin Handberg er den ansvarshavende driftsleder hos Studiekorrektur, og han tager hånd om alle de opgaver, vi modtager. Han sørger for at sende dem videre til vores korps af kanondygtige korrekturlæsere. Han er derudover også selv professionel korrekturlæser ✅

korrektur-martin-handberg

Studiekorrektur er enkel, billig og studievenlig korrekturlæsning af alle former for opgaver – vi glæder os til at hjælpe lige netop dig.

Studiekorrektur-Trustpilot

✅ Rettet over 5.000 opgaver

✅ Førende siden 2014

🥇 Nummer 1 på Trustpilot

Når du indsender en opgave, afhandling eller et speciale til Studiekorrektur.dk, vil dokumentet blive korrekturlæst af en af vores yderst kompetente korrekturlæsere, som vi har indgået samarbejde med gennem en målrettet udvælgelse. Vi er meget krævende med hensyn til kvaliteten af det stykke arbejde, vi leverer tilbage til vores kunder, hvorfor netop kompetencerne hos vores korrekturlæsere er altafgørende.

SRP-korrektur

Bachelor-korrektur

Speciale-korrektur

Ph.d.-korrektur

Engelsk korrektur

Professionelle korrekturlæsere

Det kan variere, hvilken eksakt baggrund den enkelte korrekturlæser har, men typisk har de gennemført en lang, sproglig universitetsuddannelse, samtidig med at de har professionel erfaring med korrekturlæsning. Det er ikke nok, at man ‘plejer’ at læse korrektur for venner og familie. Det kræver evident erfaring for overhovedet at komme i betragtning hos os. Så snart kombinationen mellem en relevant universitetsuddannelse og professionel erfaring med korrekturlæsning forekommer, er vores erfaring, at vi blandt disse finder de bedste potentielle kandidater, der kan gå videre i vores testforløb og dernæst blive tilknyttet som korrekturlæsere.

Professionel erfaring kan være sammensat på flere forskellige måder. Det kan være som tidligere fastansat korrekturlæser, sproganalytiker el.lign., men mange har også tilegnet sig erfaringen som selvstændig korrekturlæser. Disse erfaringer bidrager, foruden den akademiske faglighed, til forøget skarphed og giver trænede øjne, der allerede ved første øjekast helt automatisk spotter de sproglige fejl og mangler på en tekstside. Uden denne skarphed er det i praksis ligegyldigt, hvor dygtig man teoretisk set er til at analysere den sproglige korrekthed – det afgørende er, at den teoretiske viden kan benyttes i praksis og dermed eliminere de sproglige fejl ⤵️

Testforløb af korrekturlæserne

Efter at kandidaterne er blevet udvalgt ud fra en stor gruppe ansøgere og på baggrund af ovennævnte kriterier, gennemgår disse nu en række tests, som vi har udviklet til formålet i samarbejde med en certificeret sprogspecialist. Heri gemmer sig en række sproglige fælder af forskellig karakter, der afprøver korrekturlæserens skarphed og analytiske evner. I de tilfælde, hvor der kan være flere rigtige løsninger, indleder vi en dialog med krav om fremsættelse af argumenter for, hvad grundlaget er for den valgte korrektion.

Sidst, men ikke mindst indleder vi naturligvis kun samarbejde med korrekturlæsere, der sammen med de nødvendige kvalifikationer har en høj moral, og som efterlever de værdier, som vi står for og lover vores kunder. Her kan du læse mere om, hvilken type virksomhed Studiekorrektur.dk er.

👉🏻 Hvis du er klar til at bestille korrekturlæsning af din opgave, kan du klikke dig videre til vores bestillingsside og prisberegner.

Du kan selvfølgelig også skrive til os på Facebook.

Vil du vide mere om Studiekorrektur?

Du kan med fordel læse videre, hvis du føler, at du har behov for at vide mere om vores professionelle korrekturlæsning af opgaver – vi har samlet en håndfuld artikler her ⤵️

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Studiekorrektur.dk
Average rating:  
 2 reviews
by Mads on Studiekorrektur.dk
Ph.d.-afhandling

Det er så lækkert, at Studiekorrektur.dk hjalp mig i mål med min afhandling - tak!

by Studerende on Studiekorrektur.dk
Professionelt

Det er bestemt professionelt. God korrektur til en god pris.