Vores engelske korrekturlæsere er bosiddende i dels Europa og dels USA/Australien.

Det er vigtigt for os, at vi kan tilbyde den bedste form for korrektur. Derfor har vi indgået et tæt samarbejde med korrekturlæsere fra USA, Australien og England.

Engelske korrekturlæsere

De bruger det engelske sprog til daglig, og de er alle meget erfarne med hensyn til at korrekturlæse engelske opgaver. De arbejder med korrekturlæsning af opgaver fra universitetet, og de er således vant til at læse akademiske opgaver.

Studiekorrektur-Trustpilot

✅ Rettet over 5.000 opgaver

✅ Førende siden 2014

🥇 Nummer 1 på Trustpilot

Det er meget afgørende for os, fordi det sikrer en høj kvalitet i korrekturlæsningen ⤵️

Engelske korrekturlæsere – gode kommarettere

Ja, du studser nok over formuleringen: ‘kommarettere’. Det er rigtigt. Det er ikke et helt korrekt ord, en lidt skæv formulering. Men det er en velvalgt måde at skrive det på. Vi går netop så højt op i at sætte kommaet rigtigt, også på engelsk.

Og det er den typiske form for korrektur, vi kaster os ud i – det er en stor del af vores arbejde, så vi er faktisk fremragende til det ↩️

Dygtige, hjælpsomme, fleksible.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Korrekturlæserne hos studiekorrektur er dygtige, hjælpsomme og fleksible. Min oplevelse er, at de gør alt for at tilpasse sig den enkelte kundes ønsker og tidsplan. Det er desuden let og hurtigt at kommunikere med dem, hvilket virkelig er et plus i en korrekturproces.

Kan vi friste med noget ↩️

SRP-korrektur

Bachelor-korrektur

Speciale-korrektur

Ph.d.-korrektur

Engelsk korrektur

Vi har flere eksempler på, at vi har krydset tid og rum med hensyn til korrekturlæsning. Flere gange har vi således gjort brug af den konstellation, at vi også har korrekturlæsere i Australien og i USA.

Det har da været muligt at sende et speciale på engelsk til korrektur omkring midnat i Danmark, og i løbet af morgenstunden er det så kommet tilbage til den studerende.

På den måde kan vi med glæde slå fast, at vi tager alle døgnets timer i brug.

Skal vi hjælpe dig med korrektur på engelsk?