Hos Studiekorrektur sidder vi altid klar til at hjælpe med korrekturlæsning af opgaver; specialer, ph.d.-afhandlinger, kandidatopgaver, bachelorprojekter samt SRP-opgaver, blandt andet.

Her vil du møde Martin Handberg, som tager imod din reservation, og som følger opgaven helt til dørs. Du kan altid få fat i ham på tlf.: 7199 8084 eller på info@studiekorrektur.dk.

korrektur-martin-handberg

Jeg reserverer straks en af vores dygtige korrekturlæsere til dig, når jeg har modtaget din reservation!

Vores skarpe korrekturlæsere er til alle tider parate til at læse korrektur, og derfor er det muligt at gå direkte til bestilling af korrektur inde på vores hjemmeside.

Da mange studerende afleverer opgaver i maj og juni og senere i december og januar, er der i disse perioder selvsagt mere tryk på kedlerne. Det tager vi naturligvis højde for ved at tilbyde vores kunder at reservere tid til korrektur.

Således får du mulighed for at lægge billet ind på optimerende læsning af din opgave ✅

Ved at reservere tid sikrer du dig, at din opgave regnes med i de fremtidige ordrer, og at den derved fra reservationsøjeblikket bliver knyttet til en af vores korrekturlæsere.

Dermed skabes der den fornødne ro i en situation, hvor opgaven kan fylde, og hvor deadline for aflevering rykker stadig tættere og tættere på.

Det er således vores måde at tage højde for den fremtidige arbejdsrytme og sikre os, at vi kan hjælpe så mange studerende som muligt.

Korrektur til en god pris

 

Målrettet proces ifm. med skrivningen

Vi oplever, at det kan skabe en målrettet skriveproces, at man har en reservationsdato at skrive sig hen imod. Det er vores erfaring, at mange studerende arbejder på opgaven helt frem til deadline, og vi tilbyder på den baggrund styring af processen ved hjælp af vores reservationsmodul.

Det er med andre ord en god idé at reservere tid hos os, da vi derved har mulighed for at danne os et overblik over fremtidige ordrer og – vigtigst – at sikre os, at lige netop din opgave får den fornødne tid til sublim korrekturlæsning.

Praktisk information omkring korrekturlæsning

Du udfylder formularen på vores hjemmeside og får tilsendt en bekræftelse pr. mail.

Når tiden for korrekturlæsning rammes, klikker du dig blot ind på vores hjemmeside og trykker på bestillingsmodulet. Herfra bliver du bedt om at oplyse os om opgavens sprog og videre at notere opgavens samlede antal anslag med mellemrum samt indtaste kortoplysninger. Det er også her, du uploader opgaven, og straks er den ude hos den reserverede korrekturlæser. Vi trækker naturligvis først pengene, når den korrekturlæste opgave sendes retur.

Er min reservation bindende, og kan jeg ændre tiden?

En opgaveproces kan være vanskelig at spå om, og derfor tilbyder vi hos Studiekorrektur mulighed for at holde projektet i kort snor. Reservationstiden er derfor vejledende og kan naturligvis ændres undervejs ved at kontakte os på enten telefon eller via mail.

Reservér tid herunder:

Navn

E-mail

Telefonnummer

Forventet dato for upload, fx 30-12-2018

Valg af sprog
 Dansk Engelsk

Forventet antal sider
 10-20 20-40 40-60 60-80 80-100 +100

Påtænker du at tilvælge ekspreslevering (+50%)?
 Ja, ekspreslevering Nej tak

Påtænker du også at uploade et engelsk abstract?
 Ja Nej

Skriv en kommentar om din opgave (eksempelvis studieretning)

OBS: Vi sender altid en ordrebekræftelse ud på mail, så husk at tjekke din SPAM-mappe, da vi uberettiget kan ende i den.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews