Sådan beregnes prisen for korrekturlæsning

For at skabe en gennemskuelig prispolitik for vores kunder beregner vi vores priser pr. normalside a 2.400 tegn inkl. mellemrum. Hvis du gerne vil høre prisen udregnet på baggrund af antal ord, kan vi fremhæve, at den ligger på ca. 0,07 DKK pr. ord.  På den måde er der en fast målestok uanset skriftstørrelse, -type, margin etc., når du skal have læst korrektur på en opgave eller et speciale hos Studiekorrektur ⤵️

Studiekorrektur-Trustpilot

✅ Rettet over 5.000 opgaver

✅ Førende siden 2014

🥇 Nummer 1 på Trustpilot

 

Du finder frem til dit samlede antal normalsider ved at aflæse det totale antal tegn inkl. mellemrum i dit dokument vha. den indbyggede ordoptælling i Word, hvorefter du dividerer med 2.400, og således har du antallet af normalsider. Brug evt. vores indbyggede prisberegner for korrekturlæsning.

Priser på Studiekorrektur

Priseksempler

Det er klart, at vi ønsker at gøre bestilling af korrektur hos Studiekorrektur så enkelt som muligt. Derfor finder du denne tabel:

Korrekturform Antal normalsider Pris inkl. moms
Standardkorrektur 40 kr. 1198 DKK
60 kr. 1797 DKK
Premiumkorrektur 40 kr. 1398 DKK
60 kr. 2097 DKK

Priser for Standard- og Premiumkorrektur

Standardkorrektur koster 29,95 DKK pr. normalside, og Premiumkorrektur koster 34,95 DKK pr. normalside.

Eksempel med Premiumkorrektur: Du har 96.000 tegn inkl. mellemrum i din opgave, hvilket svarer til  (96.000/2.400) = 40 normalsider. Det vil dermed koste 40 * 34,95 = 1.398 DKK for Premiumkorrektur.

Det ER billigt! ✅

 

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fantastisk god service! Vil med glæde anbefale studiekorrektur.dk til alle der ønsker tryg, behagelig, hurtig og professionel retning 🙂

Priser for ekspreslevering

Hvis tiden er knap, og du har brug for hurtig levering, klarer vi også dette. Prisen er da et gebyr på 50%, som tillægges normalprisen. Merprisen skyldes, at vi i den anledning må omstrukturere vores planlægning af vores øvrige ordrer og sætte din opgave eller dit speciale forrest i køen.

Eksempel: Du skal have læst Premiumkorrektur på 40 normalsider ligesom i eksemplet ovenfor. Det vil normalt koste 1.398 DKK – med ekspreslevering vil der således komme 50% (altså 699 kr.) oveni, hvilket vil give en sammenlagt pris på (1.398 + 699) = 2.097 DKK.

Korrektur på dansk eller engelsk?

Prisen for dansk og engelsk korrekturlæsning er den samme – husk blot at vælge det rigtige sprog, når du indsender opgaven til os på vores bestillingsside.

Her er nogle former for korrektur:

SRP-korrektur

Bachelor-korrektur

Speciale-korrektur

Ph.d.-korrektur

Engelsk korrektur

Skriver du fx dit speciale eller din afhandling på dansk, er det ofte tilfældet, at der skal vedlægges et engelsk abstract. Derfor har vi lavet et særskilt produkt, der hedder “engelsk abstract”, som du kan finde på vores bestillingsside, når du har valgt engelsk som sprog. Det koster kun 99 DKK. Husk blot, at det engelske abstract skal lægges i en særskilt ordre uden den danske del af din opgave, hvorved den engelske del sendes til den engelske korrekturlæser og den danske del til den danske korrekturlæser.

Prisen på korrektur

Kontakt gerne mig – Martin. Jeg er den driftsansvarlige hos Studiekorrektur. Jeg kan altid fanges!

Martin Rytter Handberg kan fanges på 7199 8084 eller på info@studiekorrektur.dk, og han går i korrekturlæsningsbranchen for at være den mest pålidelige person.

Du kan selvfølgelig også skrive til os på Facebook.

Vil du vide mere om Studiekorrektur?

Du kan med fordel læse videre, hvis du føler, at du har behov for at vide mere om vores professionelle korrekturlæsning af opgaver – vi har samlet en håndfuld artikler her ⤵️

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Studiekorrektur.dk
Average rating:  
 2 reviews
by Ditte on Studiekorrektur.dk
God pris

Det er en supergod korrekturlæsning, fejlfri og god til prisen.

by Studerende on Studiekorrektur.dk
Kan anbefales

Det kan virkelig anbefales at få læst korrektur igennem Studiekorrektur.