Studiekorrektur.dk – eksperter i at læse korrektur på opgaver

Virksomheden drives i dag af Martin Rytter Handberg, som til daglig er ansvarlig for al drift, og som er Studiekorrekturs ansigt udadtil.

Målet er altid en sublim service – det er blandt andet et kendetegn for Studiekorrektur.dk.

korrektur-martin-handberg

Jeg er klar til at yde sproglig førstehjælp til din opgave – kontakt mig gerne, og jeg skal med et studievenligt smil vise dig vej til vores dygtige korrekturlæsere.

Martin står for al kundeservice, ordrehåndtering, administration, markedsføring og er desuden selv professionel korrekturlæser.

📗 Vi VIL være de bedste – vi går efter en topkarakter for dig!

Studiekorrektur.dk er landets førende serviceudbyder af korrekturlæsning til studerende. Vi læser korrektur på større opgaver såsom, men ikke afgrænset til, bachelorafhandlinger, kandidatspecialer, Ph.d.-afhandlinger og videnskabelige artikler mv.

Studiekorrektur-Trustpilot

✅ Rettet over 5.000 opgaver

✅ Førende siden 2014

🥇 Nummer 1 på Trustpilot

Også Studieretningsprojektet (SRP) for landets elever på både almene, tekniske og handelsfaglige gymnasier er vi vant til at håndtere mange af. Vi læser altså korrektur på alle typer og størrelser af opgaver på både dansk og engelsk.

Vi har blot en minimumsbestilling på 10 normalsider. Har du en mindre opgave på under 10 normalsider, tilbyder vi naturligvis også at læse korrektur på den – der skal blot betales for min. 10 normalsider. Dette fremgår tydeligt på vores bestillingsside, som du kan tilgå ved at klikke her.

Kvalitet og service var hele vejen.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kvalitet og service var hele vejen igennem HELT I TOP! Hurtig svartid og kvalitetsarbejde. Forståelse for ændring, i hvornår vi kunne aflevere! Kan varmt anbefale dem, og får jeg brug for korrektureksperter igen, så får de mig som kunde igen! Alt i alt god oplevelse.

Teamet bag Studiekorrektur.dk

Det er med andre ord os, der sørger for, at din opgave, afhandling eller dit speciale kommer frem til den rigtige korrekturlæser, og at korrekturlæsningen bliver udført inden for den angivne tidsfrist.

Martin svarer praktisk taget på mails og onlinechat døgnet rundt, samtidig med at Martin tager telefon i dagtimerne – så tøv ikke med at sende os en e-mail, så får du som oftest svar retur med det samme. Vi har følgende udgangspunkter:

SRP-korrektur

Bachelor-korrektur

Speciale-korrektur

Ph.d.-korrektur

Selve korrekturlæsningen overlader vi udelukkende til vores selektivt udvalgte, professionelle korrekturlæsere. Hvordan de er udvalgt, og hvilke kompetencer de har, kan du læse mere om ved at klikke her.

Studiekorrektur.dk – brandnavn eller begreb?

Efter at vi med vores virksomhed og markedsføring har intensiveret fokus generelt set på korrekturlæsning til studerende, er begrebet ‘studiekorrektur’ efterhånden opstået. ‘At få læst studiekorrektur’ bliver i tiltagende grad brugt af både kunder såvel som konkurrenter.

Ydelsen i sig selv er naturligvis ikke en ny opfindelse, men studiekorrektur er altså en specifik betegnelse for at få læst korrektur på en studierelateret opgave.

Vi sætter derfor en ære i at levere den bedst mulige studiekorrektur af din opgave, afhandling, dit speciale el.lign. med den hurtigst mulige leveringstid og bedste kundeservice. Du kan regne med Studiekorrektur.dk.

Klik her, hvis du er klar til at bestille studiekorrektur af din opgave, afhandling eller dit speciale. Du finder også på samme tid den indbyggede prisberegner ✅

Du kan selvfølgelig også skrive til os på Facebook.

Vil du vide mere om Studiekorrektur?

Du kan med fordel læse videre, hvis du føler, at du har behov for at vide mere om vores professionelle korrekturlæsning af opgaver – vi har samlet en håndfuld artikler her ⤵️

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Studiekorrektur.dk
Average rating:  
 1 reviews
by Alfred on Studiekorrektur.dk
Fremragende!

Det er særdeles fremragende korrekturlæsning, ganske enkelt!