Hvad laver Studiekorrektur?

Studiekorrektur.dk er landets førende serviceudbyder af korrekturlæsning til studerende. Vi læser korrektur på større opgaver såsom, men ikke afgrænset til, bachelorafhandlinger, kandidatspecialer, Ph.d.-afhandlinger og videnskabelige artikler mv. Også Studieretningsprojektet (SRP) for landets elever på både almene, tekniske og handelsfaglige gymnasier er vi vant til at håndtere mange af. Vi læser altså korrektur på alle typer og størrelser af opgaver på både dansk og engelsk: Vi har blot en minimumsbestilling på 10 normalsider. Har du en mindre opgave på under 10 normalsider, tilbyder vi naturligvis også at læse korrektur på den – der skal blot betales for min. 10 normalsider. Dette fremgår tydeligt på vores bestillingsside, som du kan tilgå ved at klikke her.

Personerne bag Studiekorrektur

Virksomheden er oprindeligt grundlagt af Jacob Cuculiza og Alexander Ilkjær, og den drives sammen med medejer Martin Rytter Handberg, som til daglig er ansvarlig for al drift, og som er Studiekorrekturs ansigt udadtil.

korrektur-martin-handberg

Jeg er klar til at yde sproglig førstehjælp til din opgave – kontakt mig gerne, og jeg skal med et studievenligt smil vise dig vej til vores dygtige korrekturlæsere.

Martin står for al kundeservice, ordrehåndtering, administration, markedsføring og er desuden selv professionel korrekturlæser. Det er med andre ord os tre, der sørger for, at din opgave, afhandling eller dit speciale kommer frem til den rigtige korrekturlæser, og at korrekturlæsningen bliver udført inden for den angivne tidsfrist. Martin svarer praktisk taget på mails og onlinechat døgnet rundt, samtidig med at Martin tager telefon i dagtimerne – så tøv ikke med at sende os en e-mail, så får du som oftest svar retur med det samme.

Selve korrekturlæsningen overlader vi udelukkende til vores selektivt udvalgte, professionelle korrekturlæsere. Hvordan de er udvalgt, og hvilke kompetencer de har, kan du læse mere om ved at klikke her.

Studiekorrektur – brandnavn eller begreb?

Efter at vi med vores virksomhed og markedsføring har intensiveret fokus generelt set på korrekturlæsning til studerende, er begrebet ’studiekorrektur’ efterhånden opstået. ‘At få læst studiekorrektur’ bliver i tiltagende grad brugt af både kunder såvel som konkurrenter. Ydelsen i sig selv er naturligvis ikke en ny opfindelse, men studiekorrektur er altså en specifik betegnelse for at få læst korrektur på en studierelateret opgave. Vi sætter derfor en ære i at levere den bedst mulige studiekorrektur af din opgave, afhandling, dit speciale el.lign. med den hurtigst mulige leveringstid og bedste kundeservice.

Klik her, hvis du er klar til at bestille studiekorrektur af din opgave, afhandling eller dit speciale. Du finder også på samme tid den indbyggede prisberegner ✅

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 1 reviews
by Alfred on Studiekorrektur.dk
Fremragende!

Det er særdeles fremragende korrekturlæsning, ganske enkelt!