Specialekorrektur-bachelorkorrektur-SRP-korrektur-Phd.-korrektur

Vi hjælper med at rette din opgave til. Vi korrekturlæser således din opgave og sørger undervejs for, at det akademiske sprog bliver løftet og i det hele taget ramt præcist.

Vi er klar over, at det kan være lidt vanskeligt at skrive akademisk, og det er derfor meget godt at vælge at lade en korrekturlæser hos Studiekorrektur hjælpe med at skrive akademisk. Vi skriver naturligvis ikke opgaven for dig, men vi retter noget allerede nedfældet til, så det bliver en akademisk opgave, skrevet i et akademisk sprog.

Hvis du vælger Premiumkorrektur, er du sikret, at den udvalgte korrekturlæser omformulerer de sætninger, er ikke er tydelige. Du kan med andre ord være sikker på, at kringlede sætninger bliver rettet. Korrekturlæseren tager også fat i eventuelle stave- og tastefejl. Vælger du en ekstra grundig korrekturlæsning, en Premiumkorrektur deluxe, en Udvidet Premimkorrektur, om du vil, retter korrekturlæseren mere sprogligt, end du havde forestillet dig. Der vil blive sat ekstra meget fokus på dine sætninger og på måden, du skriver på.

Vi kan tilbyde dig en god pris på korrekturlæsning af din opgave

Det skal gerne aftales med Martin, som er manden, der håndterer alle opgaver. Det er ham, der udvælger korrekturlæseren til den enkelte opgave, og det er dermed ham, der har overblikket.

Det er Martin, du skal ringe eller skrive til, hvis du ved, at du har brug for en særligt dybdegående sproglig hjælp, en grundig korrekturlæsning.

Du kan skrive til ham på: info@studiekorrektur.dkeller ringe til ham på: 7199 8084.

Alle vores korrekturlæsere læser med største glæde korrektur på din opgave, for det er sådan, at de alle sammen brænder for at tilbyde dig billig korrekturlæsning. Du kan nemlig sende din opgave til korrekturlæsning hos os hos Studiekorrektur.

Vi har læst korrektur på tusindvis af opgaver, og vi vil meget gerne hjælpe dig med korrekturlæsning af dit speciale, korrekturlæsning af din bacheloropgave, korrekturlæsning af din SRP-opgave, korrekturlæsning af din ph.d.-afhandling. Faktisk læser vores freelance-korrekturlæsere korrektur på alle former for studieopgaver, og du kan altid være vis på, at du får en god pris på korrekturlæsning af din opgave hos Studiekorrektur.