Billig engelsk korrekturlæsning

Engelsk korrekturlæsning – det er vigtigt.

Du kan jo indledningsvist spørge dig selv, om du skriver perfekt på engelsk, ligesom du kan stille dig selv spørgsmålet, om du ved, hvordan man staver alle ord rigtigt på engelsk. Derudover er det spørgsmålet om kommatering. Sætter du altid kommaet lige dér, hvor det bør stå? Sætter du altid punktum det bedste sted i sætningen, og er du endda sikker på, at du skriver flydende og flot og stilsikkert, således at alle sætninger forstås første gang? Er der ikke også nogle gange risiko for, at en fejl kan snige sig ind, og at der undertiden kan være risiko for, at en sætning eller flere er en kende kringlede?

Det er her, vores engelske korrekturlæsere kommer ind i billedet. De kan alle sammen hjælpe dig frem mod en sikker engelsk-sproglig opgave.

Alle vores engelske korrekturlæsere har engelsk som modersmål, og de har stor erfaring med at læse korrektur på engelske opgaver. Faktisk kan de korrekturlæse en opgave skrevet på engelsk inden for få timer, hvis det skal være.

Priserne på engelsk korrekturlæsning er lave, meget lave og gode. Du kan således sikre dig engelsk korrekturlæsning af dit speciale til ca. 2000 kr. Den endelige pris bliver udregnet på baggrund af det endelige antal normalsider, og hos os svarer én normalside til maks. 2400 tegn med mellemrum.

Vi har et tæt samarbejde med de engelske korrekturlæsere, og Martin har brugt meget lang tid på at vælge dem frem for andre, for der er nok at vælge imellem, men det er ikke alle, der kan demonstrere stor erfaring samtidig med en professionel tilgang til det at læse korrektur på engelsk.

Martin er ej heller sen til at teste den udvalgte korrekturlæser af med en meget krævende test, og det er således den, der vægtes højest. Derfor kan du være sikker på, at du får den bedste og billigste engelske korrekturlæsning af din opgave, hvis du vælger engelsk korrekturlæsning hos Studiekorrektur.